Ford Mustang E1 Çalışması, 2030 Yılının Elektrikli Otomobilini Hayal Ediyor

Ototeknikveri     01 Haziran 2021 01:27

Ford Mustang bile gelecekte var olmaya devam etmek istiyorsa bir noktada elektrikli olacak (evet, Mach-E crossover'ı değil küçük spor otomobili kastediyoruz).

Ford Mustang E1 Çalışması, 2030 Yılının Elektrikli Otomobilini Hayal Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarımcı Tyler Kwon, Mustang'i daha küçük bir segmentte yeniden tasavvur eden ve modeli bir alt marka olarak düşünen çalışması Mustang E1 ile bize bu konudaki görüşünü verdi.
 

Kwon'un deneyimi, otomotiv devi Fiat Chrysler için elektrikli bir Ram pikap teklifinin yanı sıra efsanevi tasarım firması Pininfarina için birden fazla projeyi içeriyor, bu yüzden ne yaptığını biliyor.

Daha kompakt Mustang E1 çalışması, birincil ilhamını Ford Mustang için orijinal konseptlerden biri olan 1962 Mustang I'den alıyor. Alüminyum gövdeli otomobil, tavansız bir tasarıma sahipti ve gücünü ortaya monte edilmiş 1.5 litrelik bir V4 motordan alıyordu. Evet, doğru okudunuz: bir V4.

Bu araba ortadan motorlu, benzinle çalışan bir speedster iken, Kwon'un E1'i, üstü açılır bir elektrikli otomobil. Bunlar kağıt üzerinde farklı gelebilir, ancak çalışma bir dizi stil ipucunu önceki modelden ödünç alıyor. E1'in sivri burnu, takla çubukları ve arabayı çepeçevre saran ön camı gibi şeyler, hala modern bir his verirken orijinal konsepte de geri dönüyor. E1 ayrıca kaput çıkıntısı, kaslı arka çamurluklar ve özel üçlü arka lambalar gibi daha modern Mustang'lerden tasarım ayrıntılarını da içeriyor.

Genel olarak, E1, Mustang'in olası geleceğine gerçekten ilginç bir bakış ve önümüzdeki on yılda sektörün elektrikli araçlara kaçınılmaz geçişinde ikonik küçük yarış otomobiline neler olabileceğini düşündürüyor.


Not: Bu görseller Tyler Kwon tarafından yapılmıştır ve Ford ile ilgili değildir veya Ford tarafından onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 01 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo