Bentley'in Güncellenmiş Bentayga Hybrid'i Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Ototeknikveri     08 Haziran 2021 12:20

Bentley, modelin ABD ve Çin'deki tanıtımının ardından yeni Bentayga Hybrid'i Avrupa ve İngiltere pazarında piyasaya sürdü.

Bentley'in Güncellenmiş Bentayga Hybrid'i Avrupa'da Satışa Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bentayga Hybrid'in ikinci versiyonu, Bentley'e göre, yanmalı motor ile çalışan kardeşlerinden daha sessiz ve daha rafine bir sürüş deneyiminin yanı sıra eskisinden daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor.

Güç, bir elektrik motoru ve 3.0 litrelik turboşarjlı V6'dan geliyor ve toplam 443 HP (449 PS) güç çıkışı ve 700 Nm tork sağlıyor. WLTP döngüsünde toplam sürüş menzili 693 km olarak derecelendirilirken saf elektrikli sürüş menzili 40 km olarak bildirildi.

Yeni Bentley Bentayga Hybrid, bir Bentayga V8 ile aynı taban fiyatına sahip ve hem içeride hem dışarıda aynı revizyonlardan yararlanıyor. Müşteriler, dört veya beş kişilik bir konfigürasyon seçebiliyor ve oldukça geniş bir isteğe bağlı özellik yelpazesi arasından seçim yapabiliyor. Bunlar arasında Blackline ve Styling spesifikasyonları yer alıyor; birincisi, yeni siparişlerin üçte birini oluşturuyor yani oldukça popüler bir seçenek.

Bentley Bentayga Hybrid'in ilk nesli üretilen her beş örnekten birini oluştururken, Çin'de Bentayga siparişlerinin yüzde 45'i hibrit versiyon için yapıldı.
 

Bentley, müşterilerin yüzde 90'ından fazlasının önceki nesil Bentayga Hybrid'i günlük olarak veya haftada birkaç kez kullandığını ve şirketin kullanım profili verilerini aktararak müşterilerin yaklaşık yüzde 100'ünün saf elektrikli sürüş modunu kullandığını ekliyor. Yarısı sürekli olarak 50 km'den daha kısa yolculuklar yapıyor.

Bu, gerçek dünya koşullarında, yeni Bentley Bentayga Hybrid ile yolculukların çoğunun yalnızca elektrikle yapılabileceği anlamına geliyor.
 

Yeni Bentayga Hybrid, bu yıl piyasaya sürülecek olan iki yeni Bentley hibrit modelinden ilki ve bir sonrakinin bu yaz tanıtılması bekleniyor. Yeni hibrit Bentley Bentayga'nın ilk teslimatlarının önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo