2022 VW Taigo Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     13 Haziran 2021 08:30

Volkswagen, Nivus'u geçen yıl Güney Amerika'da tanıtmıştı, aynı otomobilin bu yaz Avrupa'ya Taigo ismiyle geleceğini de doğruladı.

2022 VW Taigo Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen, yeni modelin kamuflajsız prototiplerini test ediyor. Casus fotoğrafçılar geçen ay yeşil bir prototip yakalamışlardı, bu kez ise dağlık arazide test edilen kırmızı bir versiyon görüntülendi.

Tabii ki, Avrupa'ya özel model Güney Amerika'daki muadili ile aynı göründüğü için büyük bir farklılık yok. Sonuç olarak, Taigo standart LED farların arasına oturan geniş bir ızgaraya sahip. Plastik gövde kaplaması ve hafif eğimli bir çatı bunlara eşlik ediyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında köşeli bir arka cam, tam genişlikte arka lambalar ve nispeten düz bir arka tampon yer alıyor.

Model bir crossover hatchback'i andırırken, Volkswagen Taigo'yu "karizmatik bir tasarıma" sahip sportif bir crossover coupe olarak tarif ediyor. Bu konuyu sizin kararınıza bırakıyoruz, ancak Volkswagen daha önce modelin "çok sayıda yardım sistemine ve son teknoloji bağlantıya" sahip olacağını söylemişti. Öne çıkan özellikler arasında dijital gösterge paneli, "modern işletim konsepti" ve bir dizi ekonomik TSI motor yer alıyor.

Motor seçenekleri hala gizemini koruyor, ancak Güney Amerika'ya özel Nivus, benzinle çalışırken 114 hp (85 kW / 116 PS) güç çıkışı üreten turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli motora sahip. Motor, gücü yalnızca ön tekerleklere ileten altı ileri otomatik şanzımana bağlı.

Taigo, İspanya'nın Pamplona kentinde inşa edilecek ve bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek.

Son Güncelleme : 13 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo