Bu Görünüşte Zararsız Fotoğraf Bir Jeep Gladiator 4xe İpucu mu?

Ototeknikveri     13 Haziran 2021 08:49

Jeep Wrangler 4xe, geçen ay Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Wrangler satışlarının %20,1'ini oluşturdu ve onu Amerika'nın en çok satan plug-in hibriti yaptı. Şirket, Facebook'ta bir Gladiator 4xe modelini gösterebilecek bir teaser yayınladı. Anlaşılan, Jeep bu başarıdan para kazanmaya hazır görünüyor.

Bu Görünüşte Zararsız Fotoğraf Bir Jeep Gladiator 4xe İpucu mu?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fotoğraf, tavanı kapalıyken bir Wrangler 4xe'nin içini gösteriyor gibi görünse de, JeepGladiatorForum'un dikkatli bir üyesi, sürücü yan aynasındaki takla kafesinin yansımasında olağandışı bir şey fark etti. Wrangler'ın dört kapılı versiyonlarında kullanılan 45 derecelik dirseğin aksine 90°'lik bir dirseğe sahipti.



Bu göz önüne alındığında, resim muhtemelen bir Gladiator 4xe'yi gösteriyor. Bazı yorumcular, iki kapılı Wrangler'ın ayrıca 90°'lik bir eğimli bir takla kafesine sahip olduğunu belirtse de, Wrangler 4xe sadece dört kapılı bir konfigürasyonda mevcut ve resim açıkça dört pencere düğmesini gösteriyor.



Her şey bunun bir Gladiator 4xe olduğu teorisini destekliyor gibi görünse de, Jeep'in sürprizlere olan sevgisini hesaba katsanız bile, bunun yaklaşmakta olan bir modelin teaser kampanyası için oldukça dolambaçlı bir yol olduğunu kabul etmelisiniz. Ayrıca, yıllar boyunca pek çok otomobil üreticisinin şüpheli fotoğraflar çıkardığını gördüğümüz için, bunun basitçe ters giden bir photoshop işlemi olabileceğini de belirtmekte fayda var.



Bununla birlikte, Gladiator 4xe kaçınılmaz görünüyor ve muhtemelen turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motor, 17,3 kWh lityum iyon pil takımı ve iki elektrik motoru kullanacak. Bu kurulum, Wrangler 4xe'ye toplam 375 hp (280 kW) güç çıkışı ve 637 Nm tork veriyor ve modelin yalnızca elektrikle 32 km'den fazla seyahat etmesini sağlıyor.

Son Güncelleme : 13 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo