Porsche Taycan Cross Turismo'yu Çölde ve Karda Hırpaladı

Ototeknikveri     13 Haziran 2021 09:25

Porsche, tamamen elektrikli Taycan sedanlarının daha sağlam bir station wagon versiyonu olan yeni Taycan Cross Turismo'nun piyasaya sürülmesiyle birlikte, aracın aslında bazı ciddi off-road yetenekleri olduğunu belirtti. Çok farklı iki senaryoda sınırları zorladıkları bu videoda bunu kanıtlamak niyetindeler.

Porsche Taycan Cross Turismo'yu Çölde ve Karda Hırpaladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Videodaki bir konum Suudi Arabistan'da bir çöl pisti, diğeri ise Finlandiya'da bir kar pisti. Bunu yansıtmak için otomobil, büyük harflerle “+30°” ve “-30°” yazılı, kırmızı ve mavi bir boya ile kaplanmış ve her bir yarı aşırı hava koşullarını temsil ediyor. Tasarım, birkaç yıl önce Taycan sedanda da kullanılan 917K'nın Salzburg Kırmızısı boya şemasına benziyor.



İki pist, sıcaklık açısından iki uç noktayı temsil etse de aynı düzene sahipler. Bu karar, esas olarak, sorunsuz geçişler yapmak için alınmış ancak hala oldukça zorlu pistler ve durumu daha az heyecan verici kılmıyor. Her iki pistte de Cross Turismo hünerini virajlarda kolaylıkla kayarak gösteriyor.



Sürücünün becerileri kadar, kameramanların uçuş yetenekleri de etkileyici. RED Komodo, FreeFly Wave ve GoPro kullanarak bu videonun tamamını bir drone ile çekmişler. Bu, kendi başına, adil bir zorluk payıyla birlikte geliyor, üstelik hareket halindeki bir arabanın penceresinden uçmak gibi numaraları da hesaba katmak gerek. Aşağıdaki videodan bu heyecan verici olayı tamamını kendiniz izleyebilirsiniz.

Son Güncelleme : 13 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo