2022 Subaru Forester Güncellenmiş Yüzü ve Teknolojileriyle Japonya'da Tanıtıldı

Ototeknikveri     14 Haziran 2021 10:58

Subaru, Japon pazarı için revize edilmiş stil, yeni teknolojiler ve kaput altında iyileştirmeler içeren makyajlı Forester'ı tanıttı.

2022 Subaru Forester Güncellenmiş Yüzü ve Teknolojileriyle Japonya'da Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru Forester'ın makyajlı versiyonu, yeni farları ve yeni bir ızgaraya sahip bir tamponu içeren güncel ön kısım ile hemen ayırt ediliyor. Dış revizyonlar ayrıca yeni tasarlanmış alaşım jantları içerirken, Sport modelleri önde yuvarlak LED sis farlarını dikey lambalarla değiştiriyor.
 

2022 Subaru Forester'ın makyajı, daha iyi sürüş kalitesi ve daha iyi konfor seviyeleri için ürün yelpazesine yeni süspansiyon ayarları da getiriyor.
 

Yeni JDM 2022 Subaru Forester'ın yelpazesi Touring, X-Break, Advance ve Sport donanım seviyelerini içeriyor ve otomobil üreticisi ayrıca üç yeni renk seçeneği sunuyor: Cascade Green Silica, Autumn Green Metallic ve Brilliant Bronze Metallic.
 

Subaru, çift renkli Nappa deri döşeme de dahil olmak üzere yeni döşeme seçenekleri sunarken, iç mekan neredeyse aynı görünüyor. Subaru ayrıca Görme Güvenliği özelliğini yeni daha geniş açılı bir ön kamera ve daha geniş bir koşul aralığında çalışacak yeni yazılımla güncelledi.

2022 Subaru Forester'ın JDM versiyonu, otomobil üreticisinin artık standart olarak e-Active Shift Control özelliğine sahip 150 HP 2.0 litrelik e-Boxer hibrit güç aktarma organı tarafından destekleniyor. Biraz daha fazla güç istiyorsanız, Subaru size 2022 Forester'ı 174 HP ve 300 Nm tork ile 1.8 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motor kullanan Sport versiyonu ile sunacak. Tüm modeller Subaru'nun Simetrik Dört Tekerlekten Çekiş sistemi ile geliyor.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo