Makyajlı 2022 Mercedes-AMG GT 4 Kapılı Coupe Yola Çıkmaya Hazır

Ototeknikveri     18 Haziran 2021 02:11

Casus fotoğrafçılar makyajlı Mercedes-AMG GT 4 Kapılı Coupe'yi birçok kez yakalamıştı, şimdi şirket güncellenmiş modeli resmi olarak tanıttı.

Makyajlı 2022 Mercedes-AMG GT 4 Kapılı Coupe Yola Çıkmaya Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yılın sonlarında Amerika Birleşik Devletleri'ne gelmesi planlanan 2022 GT 4 Kapılı Coupe, Starling Blue Metallic, Manufaktur Starling Blue Magno ve Manufaktur Cashmere White Magno dahil olmak üzere üç yeni renkle hafifçe revize edilmiş bir dış cepheye sahip. Model ayrıca yeni 20 ve 21 inç jantların yanı sıra giriş seviyesi altı silindirli versiyonda yeni mevcut kırmızı fren kaliperlerini de barındırıyor.
 

Alıcılar ayrıca, artık 63 S'ye özel olmayan Gümüş Krom Dış Mekan Paketi de dahil olmak üzere yeni ve genişletilmiş tasarım paketlerinden oluşan bir ürün yelpazesi bulacaklar. Benzer şekilde, AMG Dış Mekan Karbon Fiber Paketi I artık GT 53'te mevcut.
 

Bunlara, koyu krom ızgaraya ve karartılmış logoya sahip yeni AMG Gece Paketi II eşlik ediyor. Müşteriler ayrıca hem Gece hem de Karbon Fiber paketlerinin içeriğini harmanlayan bir stil paketi sipariş edebiliyorlar.
 

Sürücüler, ellerinizin üzerinde olup olmadığını belirlemek için entegre bir sensöre sahip yeni bir AMG Performance direksiyon simidi bulacağı için kabinde daha anlamlı güncellemeler meydana geliyor. Ayrıca yeni bir çok kollu tasarımın yanı sıra "daha parlak ekranlara" sahip AMG Drive Unit düğmeleri bulunuyor.
 

İç mekan değişiklikleri, revize edilmiş döşemeler ve diğer seçeneklerin yanı sıra yeni sunulan arka koltuk sırası ile tamamlanıyor. Yeni oturma sırası, oturma kapasitesini beşe çıkarıyor ve GT 4-Door'u biraz daha pratik hale getiriyor.
 

Performans cephesinde, 362 hp (270 kW / 367 PS) güç çıkışı ve 500 Nm torka sahip turboşarjlı 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motor var. Motor, dokuz vitesli otomatik şanzımana ve değişken tork dağılımına sahip dört tekerlekten çekiş sistemine bağlı. Bu kurulum, modelin elektronik olarak sınırlandırılmış 269 km/s azami hıza ulaşmadan önce sıfırdan 100 km/s hıza yaklaşık 4,8 saniyede çıkmasını sağlıyor.
 

Müşteriler ayrıca 429 hp (320 kW / 435 PS) güç çıkışı ve 520 Nm tork üreten turboşarjlı 3.0 litre sıralı altı silindirli bir GT 53 alabiliyorlar. Ekstra güç sayesinde, otomobil sıfırdan 100 km/s hıza 4.4 saniyede çıkabiliyor ve azami hız 280 km/s.
 

Mercedes, V8 versiyonları hakkında fazla bir şey söylemedi ancak bunlar hakkında doğrulanmış bilgiler daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Bununla birlikte, büyük haber tamamen yeni bir plug-in hibrit versiyonun tanıtımı olacak.
 

Motorları bir kenara bırakırsak GT 4 Kapılı yeni amortisör ile revize edilmiş bir AMG Ride Control+ süspansiyon kazanıyor. Araç, sürekli değişken olan ve "amortisör kuvvetinin farklı sürüş koşullarına ve sürüş programlarına daha da hassas bir şekilde ayarlanmasını sağlayan" iki basınç sınırlama valfine sahip. Bir valf geri tepme sönümlemesini kontrol ederken, diğeri sıkıştırma sönümlemesini kontrol ediyor.
 

Son olarak GT 53, bir Manufaktur Exclusive Edition alıyor. Gümüş Krom Dış Paketi ile Rubellit Kırmızısı Metalik dış cephenin yanı sıra boyalı gümüş ve parlak cilalı 21 inç dövme jantlara sahip. Model ayrıca AMG ışık göstergeli kapı altı lambalarına, Neva Grey Exclusive Nappa deri döşemeye, doğal damarlı gri dişbudak ahşap kaplamaya ve aydınlatmalı kapı eşiği plakalarına sahip.

Son Güncelleme : 18 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo