SsangYong Elektrikli Korando'yu Piyasaya Sürüyor, Yeni Modeller Yolda

Ototeknikveri     18 Haziran 2021 02:40

SsangYong, yeni araç geliştirme sürecini hızlandırarak ve iki orta boy SUV ve bir pickup araçtan oluşan tam elektrikli ürün yelpazesini piyasaya sürmeye hazırlanarak, yatırımcılar için daha çekici hale gelmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

SsangYong Elektrikli Korando'yu Piyasaya Sürüyor, Yeni Modeller Yolda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Düşük satış rakamlarından muzdarip olan Koreli şirket, mali açıdan zor durumda ve ana hissedarı Mahindra & Mahindra tarafından satışa çıkarıldı. Buna rağmen, SsangYong'un tasarım ve mühendislik departmanları gelecek modeller üzerinde tutkuyla çalışıyor.
 

Geçen yılki tanıtımdan sonra, otomobil üreticisi ilk tamamen elektrikli modeli olan Korando e-Motion'ı duyurdu ve bu modelin Avrupa'da bu Ağustos'ta piyasaya sürülmesi bekleniyor. Üretim 14 Haziran Pazartesi günü başladı, ancak yarı iletken kıtlığı Kore lansmanında küçük bir gecikmeye yol açtı.
 

Korando e-Motion'ın elektrikli güç aktarma organı veya pili hakkında ayrıntılı bilgimiz olmasa da, birkaç tasarım dokunuşuyla (kapalı ızgara, yeniden tasarlanmış tamponlar, aero tekerlekler vb.) 2019 Korando'ya dayandığı açık. Aracın tamamen elektrikli olduğu ve aerodinamik verimliliğinin iyileştirilmesine odaklandığı anlaşılıyor.

SsangYong'un ikinci elektrikli SUV'si bunu takip edecek ve kendinden daha büyük Rexton'un altında konumlanacak. Kod adı J100 olan model, resmi çizimlerden de görebileceğimiz gibi, önde biraz Range Rover ve arkada biraz Ford Bronco Sport havası taşıyor. Bu modelin 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyor ve onu tamamen elektrikli bir kamyonet takip edecek.
 

“Uluslararası otomotiv pazarının gelecekteki taleplerini karşılamak için” çevre dostu modelleri piyasaya sürmenin yanı sıra SsangYong, “hızla değişen otomotiv pazarında hayatta kalmasını sağlamak ve gelecekteki büyümeyi sağlamak” için bir kendini kurtarma planına sahip. Şirkete göre, yönetim markaya olan güveni yeniden tesis etmek için “likiditeyi, insan kaynakları yönetimini ve üretim verimliliğini iyileştirmeye” odaklanıyor.

Son Güncelleme : 18 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo