2021 Mercedes-Maybach S-Serisi, Avrupa'da V8 ve V12 Motorlarıyla Tanıtıldı

Ototeknikveri     18 Haziran 2021 05:02

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, Alman amiral gemisi sedanının en lüks versiyonu olarak belirli Avrupa pazarlarında satışa çıkıyor.

2021 Mercedes-Maybach S-Serisi, Avrupa'da V8 ve V12 Motorlarıyla Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Rolls Royce'a rakip olan Maybach S-Serisi, "normal" S-Sınıfı LWB'den 18 cm (7 inç) daha uzun bir aks mesafesine sahip ve bu artış özellikle arka yolcu bölmesine fayda sağlamış.
 

Daha büyük ayak izinin yanı sıra, yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, dikey krom ince çizgili yeni bir radyatör ızgarasına sahipken motor kaputu artık kromlu bir kanatçığa ev sahipliği yapıyor. Diğer dış detaylar arasında C sütununda sabit bir çeyrek cam, yeni jantlar ve tabii ki Maybach logoları yer alıyor.
 

Ayrıca müşteriler, yeni otomobillerinin görünümünü daha da çarpıcı ve ayrıcalıklı kılmak için Maybach marka iki tonlu bir bölme çizgisine sahip boyayı tercih edebilirler. İki tonlu kaplama özel bir boyahanede elle uygulanıyor ve tamamlanması bir hafta kadar sürebiliyor.
 

Ancak en büyük vurgu arka bölmede bulunuyor; Her Maybach'ta olduğu gibi, yeni S580 ve S680 “şoförlü sürüş için özellikle uygun”. S-Serisi'nin tamamen yeni iç tasarımına dayanan yeni Maybach modelleri, Aktif Kör Nokta Yardım sistemine entegre edilmiş elektrikle çalışan arka kapılar, yüksek kaliteli ahşap kaplama çerçeveli modele özel ön koltuk sırtlıkları, aktif gürültü engelleme, uyarlanabilir arka aydınlatma ve daha fazlasına sahip.
 

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi ayrıca, arka yönetici koltuklarının baldır dayama kısımlarına entegre edilmiş masajı işlevine de sahip. Opsiyonel buzdolabı 10 litre kapasiteye sahip ve istendiğinde çıkartılabiliyor, ayrıca isteğe göre Mercedes bir dizi gümüş kaplama şampanya kadehini de araca ekleyebiliyor.
 

En izole edici deneyimi sunmak için, yeni Mercedes-Maybach S-Serisi, normal S-Serisi'nden farklı arka tekerlek bombelerine ve ekstra ses geçirmez malzemeye yer açmak için ek bir boşluğa sahip. Daha kalın lamine cam, köpük emicili gürültü optimizasyonlu lastikler ve yukarıda bahsedilen aktif gürültü önleme sistemi, yoldan ve genel olarak dış dünyadan gelen sesleri daha da bastırıyor.
 

Avrupa'daki müşteriler, yeni Maybach S-Serisi'nin iki versiyonu arasında seçim yapmak zorunda kalacak: 4.0 litre ve 496 hp V8'den güç alan S580 4Matic ve 6.0 litrelik V12'ye sahip en üst seviye 603 hp gücünde S680 4Matic. İkincisi, ilk kez bir Mercedes V12'yi dört tekerlekten çekiş ile sunuyor ve V12 motorlu tek yeni S-Serisi modeli.
 

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi'nin ilk örneklerinin yılın ikinci yarısında Avrupa'daki müşterilere teslim edilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 18 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo