2022 Hyundai Elantra N, Global Lansmandan Önce Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     23 Haziran 2021 11:45

Hyundai, uzun zamandır beklenen Elantra N'nin ilk iki teaser görüntüsünü yayınladı.

2022 Hyundai Elantra N, Global Lansmandan Önce Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güney Koreli otomobil üreticisi, geçen yıl Eylül ayından bu yana Elantra N'yi önizliyor ve kamufle edilmiş prototiplerin bir dizi görüntüsünü yayınlamıştı. Bazı YouTuber'lar, sedanı prototip görünümünde test etme fırsatı bile buldu. Artık Elantra N'yi kamuflajsız olarak görebiliriz.
 

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, bu iki teaser, Elantra N'yi, yan etekler ve arka difüzör boyunca kırmızı vurgularla tamamlanan N bölümünün geleneksel Performans Mavisi tonunda tasvir ediyor. Buna ek olarak, Elantra N'nin diğer Hyundai N modelleri gibi büyük dairesel egzoz borularına sahip olduğunu ve aynı zamanda siyaha boyanmış benzersiz bir arka spoyler ile geldiğini görebiliyoruz.
 

Hyundai, Elantra N'nin i20 N ve i30 N'den oldukça farklı olan ve gümüş ve siyahla kaplanmış keskin jant tellerine sahip jantlarını da taktı.

Hyundai Motor Company'de N marka Yönetim ve Motor Sporları alt bölümünün başkan yardımcısı Till Wartenberg, "Elantra N, heyecan verici N marka geliştirmeleriyle olağanüstü yeni Elantra'mızın daha sportif yanını ortaya çıkaran yüksek performanslı bir sedan. Dinamik sürüş özelliklerine ve performans tutkunlarının sevdiği tarza sahip, yarışlarda kendini kanıtlamış bir spor otomobil olacak şekilde tasarladık. N marka serisine olağanüstü bir ek olan ve nabzı hızlandıran performans sunan Elantra N'yi ortaya çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Dijital dünya prömiyeri için bizi izlemeye devam edin.” dedi.



Hyundai Elantra N'nin 275 hp 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motordan güç alacağı anlaşılıyor. Müşteriler, altı ileri manuel veya sekiz ileri çift debriyaj şanzıman arasında seçim yapabilecek.



Hyundai, otomobilin tanıtımı için bir tarih açıklamadı ancak “önümüzdeki haftalarda” daha fazla ayrıntı yayınlamayı vaat ediyor.

Son Güncelleme : 23 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo