2022 Honda Civic Hatchback'in Resmi Aksesuarları Sıkıcı İmajını Düzeltmek İçin Burada

Ototeknikveri     25 Haziran 2021 09:24

Honda, 2022 Civic Hatchback'i tanıttı ve beklendiği gibi sedanın ayak izlerini takip ediyor.

2022 Honda Civic Hatchback'in Resmi Aksesuarları Sıkıcı İmajını Düzeltmek İçin Burada
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu aslında kötü bir şey değil, ancak 2022 Civic biraz sıkıcı olan daha olgun bir tasarımı benimsedi. Bunu yetişkinliğe erişince Civic Si'sini bir Accord ile değiştiren bir yarışçı olarak düşünün.

Modelin fazla sade göründüğünü düşünenler için orijinal Honda aksesuarlarının avantajı var. Aksesuarlar, Japonya'da tanıtılan hatchback'e biraz karakter kazandırıyorlar.

Honda çok fazla ayrıntıya girmedi ancak model yeni bir ön etek, ayna kapakları ve iki tonlu tasarıma sahip şık 18 inç alüminyum jantlarla donatılabilir. Müşteriler ayrıca çamur / kaya korumaları ve şık bir arka spoyler sipariş edebiliyorlar. Spoyler araca daha sportif bir görünüm kazandırdığı ve otomobilin performansına müdahale etmediği için gösterinin yıldızı.

İç mekan değişiklikleri daha mütevazı ancak Honda, “Civic” arması ile aydınlatmalı kapı eşiği plakaları sunacak. Müşteriler ayrıca orta konsol ve bardak tutucular için aydınlatmanın yanı sıra Civic logosunu yere yansıtan projeksiyon lambaları da sipariş edebilecekler. Car Watch ayrıca şirketin Japonya'daki bir sunumda ayak bölmesi aydınlatmasının yanı sıra paspaslar ve kargo astarları da dahil olmak üzere ek öğeler gösterdiğini kaydetti.

Hatırlatmak gerekirse, 2022 Civic Hatchback bu yılın sonlarında satışa sunulacak ve 158 hp (118 kW / 160 PS) güç çıkışı, 187 Nm tork üreten 2.0 litrelik dört silindirli de dahil olmak üzere iki farklı motorla sunulacak. Müşteriler ayrıca 180 hp (134 kW / 182 PS) güç çıkışı ve 240 Nm tork geliştiren turboşarjlı 1.5 litrelik dört silindirli motoru da tercih edebilecek.

Son Güncelleme : 25 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo