Bu Bir Ford Mondeo Varisi Değilse Nedir?

Ototeknikveri     27 Haziran 2021 03:00

Ford, yeni Evos crossover'ı tanıtmak için Şanghay Otomobil Fuarı'nı kullandı ve Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa için yeni bir Fusion ve Mondeo'nun yerini alması bekleniyordu.

Bu Bir Ford Mondeo Varisi Değilse Nedir?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ancak, şirket bu fikri çabucak reddetti. Özellikle Ford Kuzey Amerika Ürün İletişim Direktörü Mike Levine, “Evos yalnızca Çin'deki müşteriler içindir. Başka bir yerde sunmak için mevcut bir plan yok." dedi.
 

Bu, söylentileri geçici olarak durdurdu, ancak casus fotoğrafçıların Avrupa'da test edilmekte olan değiştirilmiş bir Evos'u yakalamasıyla macera yeniden başlıyor. Prototip ağır bir şekilde kamufle edilmiş olsa da, hafifçe modifiye edilmiş bir tampona sahip tanıdık bir ön fasya ile dikkat çekiyor.
 

Bu prototip, Çin'in Evos'undan önemli ölçüde daha az yerden yüksekliğe sahip olduğundan daha büyük değişiklikler arka kısımda gerçekleşiyor. Daha da önemlisi, model daha düz bir bel çizgisine, benzersiz arka kapılara ve daha küçük arka sütunlara sahip.
 

Sonuç olarak bu model benzersiz ve aynı zamanda Evos'u anımsatıyor. Bunun Lincoln Zephyr Reflection konseptinin üretim versiyonu olmadığını da belirtmekte fayda var, çünkü bu prototip daha önce Ford logolu, kamuflajsız bir ön uçla görülmüştü.
 

Tüm bunlar göz önüne alındığında, Ford Evos'un sadece Çin'e özel olacağını söylediğinde şaka yapmıyormuş gibi görünüyor. Bununla birlikte, Avrupa ve Amerika için benzer bir model yapmaları ihtimal dahilinde.

Son Güncelleme : 27 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo