Honda Vakit Kaybetmedi, 2022 Civic Type R Şimdiden Testlerde Görüntülendi

Ototeknikveri     28 Haziran 2021 02:24

Yeni Civic hatchback'in tüm ihtişamıyla ortaya çıkması ve Honda'nın popüler modeliyle ilgili daha fazla haberle birlikte, Civic Type R'ın casus fotoğrafları da şimdiden önümüzde.

Honda Vakit Kaybetmedi, 2022 Civic Type R Şimdiden Testlerde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar geçen yıldan bu yana ilk kez halka açık yollarda Type R modelini test edilirken gördü ve bu son görüntüler birkaç farklılığı ortaya koyuyor. Arkadan başlayarak, gözyaşı damlası şekli hala kamuflajlı, ancak standart hatchback'in resmi tanıtımı sayesinde, nasıl görüneceğine dair daha iyi bir fikrimiz var.



Type R prototipinin geçen yılki görüntüleri ile karşılaştırıldığında, daha az gizlenmiş bir arka kanat görebiliyoruz. Önceki modelin daha temiz, tek parça tasarımından ilgi çekici bir farklılaşma olduğunu söyleyebiliriz. Honda, bu yılın başlarında S660'ı aktif bir spoyler ile donattı, bu yüzden yeni Civic Type R'nin de bu özelliğe sahip olup olmayacağını merak ediyoruz.



Aşağıya indiğimizde, arka lambaları muhtemelen geleneksel hatchback'leri taklit edecek bir dizilimde görebiliriz. Ancak en çok dikkatimizi çeken tampon ve egzoz. Arkada, bu prototipte yalnızca bir tane olmasına rağmen, görsel olarak, önceki modelde olduğu gibi üç borunun sığabileceği bir orta kesim var.



Bununla birlikte, genel olarak, hem arka hem de ön tamponlar, öncekine kıyasla daha az agresif bir tarzda görünüyor. Bununla birlikte, ön tamponda hala havalandırma izleri ve bir kaput havalandırması var.



Geniş tekerlek davlumbazları ve ön tekerlek davlumbazlarından çıkan havalandırma delikleri de dikkat çekiyor. Tekerlekler büyük, prototip Michelin lastiklerle sarılmış ve bir dizi Brembo freni zar zor gizliyor.



Gelecekteki Type R'ın güç aktarma organıyla ilgili ayrıntılar yetersiz. Bazı haberler hibrit sisteme geçeceğini öne sürse de, en son bilgiler Honda'nın önceki 2.0 motoru bazı ince ayarlarla korumayı planladığı yönünde. Honda yetkililerinin, bunun büyük olasılıkla satışa sunulan son benzinli performans modeli olacağını söylediği bildirildi. Type R'ın sadece manuel bir araba olarak kalması muhtemel ve dört tekerlekten çekiş bu nesil için sunulmayabilir.



2022'de bir Civic Hybrid ile birlikte tanıtım olabilir.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo