VW ID.BUZZ Minibüsün İç Mekanına İlk Bakış

Ototeknikveri     29 Haziran 2021 05:28

Çok az elektrikli araç, ID.BUZZ kadar çok ses getirdi. Bunda belki de kısmen Microbus'un çalkantılı geliştirme planının manevi halefi olmasının etkisi var. Volkswagen bir süredir yeni model üzerinde çalışıyor ve efsanevi minibüsün mirasının devam edeceği anlaşılıyor.

VW ID.BUZZ Minibüsün İç Mekanına İlk Bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üretime hazır halde bir test aracına ilk bakışımızın ardından, casus fotoğrafçılar iç mekandan da görüntü almayı başardı. Dış dünyaya bir VW Transporter kılığında giren test arabası, sıradan bir minibüs gibi görünüyor. Ancak boyutları ve duruşu, onu ele veriyor.



Kabinin nihai şeklini almadığı anlaşılıyor, ancak fikir edinebiliyoruz ve diğer elektrikli VW modelleriyle paylaşılan birkaç parça görüyoruz.



Ana unsurlar Volkswagen'in ID.4 elektrikli crossover modeline çok benziyor. Bunlar arasında düz ve çıkıntılı orta ekran ve sürücünün önüne yerleştirilmiş, entegre bir park freni düğmesiyle tamamlanan kavisli dijital gösterge paneli yer alıyor.



Tabii ki, bunların hepsi nihai bir iç tasarım kararlaştırılana kadar değişebilir, ancak ID Buzz, ID.4 ile aynı MEB platformunu kullanacağından, ikisinin bileşenleri paylaşması mantıklı olacaktır.



Platform paylaşımı söz konusu olduğunda, eğer ID.4 fikir verecekse, ID Buzz için menzil tahminleri yaklaşık 550 km civarında.



Daha önce bildirildiği gibi, ID Buzz, 2023'te ABD'de bir 2024 modeli olarak sunulacak. Volkswagen ayrıca 2025'te ID Buzz'ın otonom bir versiyonunu piyasaya sürmeyi umuyor ve VW ve Argo AI, bu yaz Hamburg sokaklarında bir değerlendirme için dördüncü seviye otonom minibüsleri piyasaya sürmeyi planlıyor.

Son Güncelleme : 29 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo