Pininfarina Tasarımlı "Yeşil" Tırlar Yollara Çıkıyor

Ototeknikveri     29 Haziran 2021 05:45

Pininfarina, Gaussin tarafından üretilecek bir dizi ağır vasıta tasarlamak için görevlendirildi.

Pininfarina Tasarımlı "Yeşil" Tırlar Yollara Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gaussin, nakliye ve lojistik alanlarında çok sayıda araç ve ürün üretiyor ve şu anda dünya çapında 50.000'den fazla araçtan oluşan bir filoya sahip. Pininfarina ile, firma tamamı elektrikli ve hidrojen güç aktarma organlarını destekleyebilen yenilikçi bir platformla gelecek yeni kamyonlar ve tırlar için hazırlanıyor.
 

Hazırlanmakta olan araçlar arasında 1200 km'ye kadar menzile sahip olacak bir Class 8 kamyon, şehirlerde kullanım için daha küçük kamyonlar, inşaat sektörü için çimento kamyonları ve benzer araçlar, atık yönetimi için kamyonlar ve bir 'yarış' kamyonu bulunuyor.
 

Gaussin CEO'su Christophe Gaussin yaptığı açıklamada, "Ağır vasıtaların ve kabinlerinin de yeni mobilite ihtiyaçlarıyla uyumlu hale getirilmesi gerekiyor. Sürücü ile görevi, kamyon ve çevresi arasındaki bağlantı olmalı. Temiz, güvenli, arkadaş canlısı ve aynı zamanda yüksek düzeyde verimlilikte performans göstermesi için akıllı olmalı… ve zamanla kalıcı bir imzaya sahip olmalı. Pininfarina sadece modern ve harika görünen bir kabin tasarlamakla kalmadı, aynı zamanda nesiller arası bir hikaye yarattı. Gaussin'de elbette müşterilerimizin performansı için ve aynı zamanda gelecek nesiller için çalışıyoruz. İşte tam da bu yüzden Pininfarina ile işbirliği yapmayı seçtik.” diye konuştu.
 

Pininfarina tarafından yayınlanan bir teaser görüntüsü, kamyonların hepsinin benzer far ve LED gündüz sürüş ışıklarının yanı sıra aydınlatmalı logolar ve Gaussin markasına sahip olacağını gösteriyor.

Son Güncelleme : 29 Haziran 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo