BMW Motorrad Elektrikli CE 04'ü Tanıtmaya Hazırlanıyor

Ototeknikveri     04 Temmuz 2021 02:04

BMW Motorrad, 7 Temmuz'da tamamen yeni CE 04'ü tanıtacak. Şirket ayrıntıları gizli tutuyor, ancak model geçen yılki Definition CE 04 tarafından önizlendi ve 2017 Link konseptinden ilham aldı.

BMW Motorrad Elektrikli CE 04'ü Tanıtmaya Hazırlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW Motorrad fazla vermese de, yeni modelin Definition CE 04'e çok benzeyeceğini gösteren bir avuç teaser yayınladı. Mayıs'ta casus fotoğraflarını gördüğümüz araçtan şimdi yeni teaser'lar da yayınlandı. Bu teaser'larda dijital kontrol panelini de görüyoruz. Üretime hazır hale gelen modelin reflektörler, dönüş sinyalleri ve fren lambaları ile donatıldığı görülüyor.



Konsepte kıyasla fazla değişiklik yok gibi, ancak CE 04 üretim modeli revize edilmiş bir koltuğa ve hafifçe değiştirilmiş gövde panellerine sahip olabilir. Ayrıca yeni bir arka çamurluk ve birkaç küçük değişiklik daha bekleyebiliriz.



Performans özellikleri şu an için en büyük gizem, ancak BMW Motorrad daha önce scooterların eğlenceli olacak şekilde tasarlanmamış pratik ve günlük araçlar olduğunu söylediğinden hayranlar fazla heyecanlanmamalı. Şirket, scooter'ın günde yaklaşık 12 kilometre civarı mesafe kat eden şehir içi sürücüleri hedeflediğini söylediğinden, nispeten kısa bir menzil de bekleyebiliriz.

 

 

Son Güncelleme : 04 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo