2022 VW Caddy PanAmericana Van SUV Bölgesine Geçiyor

Ototeknikveri     05 Temmuz 2021 01:58

Volkswagen, beşinci nesil Caddy'yi hem ticari hem de binek minibüs versiyonlarında Şubat 2020'de piyasaya sürdü ve şimdi seri, daha maceralı bir versiyon olan Caddy PanAmericana'nın eklenmesiyle genişliyor. Önceki nesil Caddy Alltrack'ın yerini alan PanAmericana, hem yolcu hem de kargo kısa aks mesafeli versiyonlara daha sert bir stil getiriyor.

2022 VW Caddy PanAmericana Van SUV Bölgesine Geçiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

PanAmericana adı, Alaska'dan Tierra del Fuego'ya giden rotadan geliyor ve bu yolcu minibüsünün daha sağlam yapısını sergilemeyi amaçlıyor. Tasarım değişiklikleri arasında tamponlar, tekerlek kemerleri ve yan marşpiyelerdeki boyanmamış plastik kaplama bulunuyor, ancak onu temel donanıma sahip Caddy'den ayırt etmek için ön ızgaranın altında gövde renginde bir çubuk yer alıyor. Ayrıca gövde altı koruması, PanAmericana amblemi, LED ışıklar, tavan çubukları ve çift renkli 17 inç alaşım jantlar dikkat çekiyor.



İçeride Pinestripe koltuk kılıfları, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, alüminyum pedallar, PanAmericana yazısı ve gümüş kapı eşikleri bulunuyor. Ayrıca, araç, bir dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence için 10 inçlik bir merkezi dokunmatik ekran içeren Style donanım seviyesinden dijital kokpite sahip.



Minibüsler, binek otomobillerin yüksek güvenlik standartlarını karşılamak için uzun bir yol kat etti ve Caddy de bir istisna değil. Araç, yarı otonom sürüşe izin veren Travel Assist dahil 19 adede kadar güvenlik sistemiyle birlikte geliyor.



MQB tabanlı Caddy PanAmericana, 113 hp (84 kW / 114 PS) güç çııkışı üreten 1.5 TSI benzinli motor veya 101 hp (75 kW / 102 PS) ve 121 hp (90 kW / 122 PS) güç çıkışı üreten iki versiyonda 2.0 TDI dizel motorla mevcut. Tüm motorlar 6 vitesli düz şanzımanla birleştirilmiş ve daha az güçlü dizel hariç, 7 vitesli DSG çift debriyajlı şanzımanla da mevcut.



Güç ön tekerleklere gönderiliyor, ancak Caddy'yi alışılmışın dışında kullanmayı gerçekten planlayanlar için sınıfının en iyisi 2.0 TDI ile birlikte isteğe bağlı 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi de mevcut. Donanım seviyesine bağlı olarak, çekme kapasitesi 1,5 tona kadar, izin verilen yük kargo versiyonu için 679 kg'a kadar ve yolcu versiyonu için 525 kg'a kadar çıkabiliyor.



VW Caddy PanAmericana, Almanya'da 32.207,35 €'dan (38.213,99 $) başlayan fiyatlarla ve dört tekerlekten çekişli manuel dizel için 38.460,80 €'ya (45.633.70 $) kadar çıkan fiyatlarla siparişe hazır.

Son Güncelleme : 05 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo