Yoksa Bu Yeni 2022 BMW 2 Serisi Coupe (G42) mi?

Ototeknikveri     05 Temmuz 2021 07:52

2020 yılının Nisan ayında, birisinin bir asansörde üretim öncesi bir arabanın birkaç fotoğrafını çekmesiyle başlayan uzun bir BMW 2 Serisi sızıntıları koleksiyonuna ek olarak, şimdi de G42 kod adlı coupe'nin bu görüntüsü ortaya çıktı.

Yoksa Bu Yeni 2022 BMW 2 Serisi Coupe (G42) mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Orijinalliği henüz doğrulanmadı ve sosyal medyadaki bazı kişiler bunun oldukça ayrıntılı bir Photoshop olup olmadığını sorguluyor, ancak biraz kapalı görünen ızgara yuvalarının ötesinde (ve bu, bir videodan taranan görüntüden kaynaklanıyor olabilir), gerçek görünüyor ve daha önce gördüğümüz her şeye uyuyor.



Bu görüntü, G30 Bimmerpost da dahil olmak üzere Cumartesi günü sosyal medyada yayınlandı.



Her iki durumda da BMW, kompakt spor modelinin 8 Temmuz'da Goodwood Hız Festivali'nde tanıtılacağını resmi olarak onayladığı için birkaç gün içinde bundan emin olacağız. Almanlar, Avrupa'da üç, dört ve altı silindirli turboşarjlı benzinli motorları ve muhtemelen bir dizelin dönüşünü içermesi beklenen normal 2 Serisi Coupe serisinin ayrıntılarını yayınlayacak.



Kuzey Amerika, 230i giriş seviyesi için, diğer birçok BMW modeliyle paylaşılan, yaklaşık 255 hp güç çıkışı üreten 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motor ile devam edecek. Dört tekerlekten çekişli 230i xDrive daha sonra seriye katılacak.



BMW'nin onayladığı 2022 M240i xDrive, şimdilik tüm pazarlarda en üst sırada yer alacak ve önceki modele göre 47 hp bir artışla 382 hp TwinPower Turbo altı silindirli motorla gelecek (Avrupa'da 368 hp / 275 kW / 374 PS).



İlk modelde güç, M spor arka diferansiyelli standart 8 vitesli Sport Steptronic otomatik şanzıman aracılığıyla arka ağırlıklı BMW xDrive dört tekerlekten çekiş sistemine aktarılıyor. BMW, M240i'nin bir arkadan çekişli versiyonunu da sunacağını söyledi. Her iki modelde de manuel bir seçenek olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.



Yeni 2 Serisi Coupe'nin bu sonbaharda satışa çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 05 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo