2021 Genesis G80 Sport'a İlk Bakış

Ototeknikveri     06 Temmuz 2021 08:58

Bu, standart modelden biraz daha dinamik bir tasarıma sahip 2021 Genesis G80 Sport'a ilk bakışımız.

2021 Genesis G80 Sport'a İlk Bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En yeni nesil G80'in piyasaya sürülmesinden bu yana, Genesis'in bir önceki G80 ile tam olarak yaptığı gibi bir Sport versiyonu piyasaya süreceği spekülasyonları vardı. Yeni modelle ilgili teknik özellikler açıklanmasa da, bu görseller bir dizi benzersiz özelliği sergiliyor.
 

G80 Sport'un ön kısmında koyu renk parlak kromla kaplanmış bir ızgara ve daha küçük G80'lerden daha şık ve daha agresif olan revize edilmiş bir ön tampon bulunuyor. Koyu renk parlak krom kaplama, lüks sedanın yan taraflarında da devam ediyor. Siyah ve kırmızı renklerde sunulan fren kaliperleri ve benzersiz bir 20 inç alaşım jant seti de dikkat çekiyor.
 

Değişiklikler arkada daha az belirgin ancak bagaj kapağında yine koyu renk parlak krom bulunuyor. Ayrıca yeni bir tampon ve ince bir difüzör var. G80 Sport alıcıları, onu adını Kanada'daki Prince Edward Adası'nın kuzey kıyısındaki bir kayalıktan alan Cavendish Red adlı özel bir renkte sipariş edebilecekler.

2021 G80 Sport'un içi standart olarak üç kollu direksiyon simidi ve alüminyum, karbon fiber ve elmas desenli hibrit dokuma deseni ile sunulan benzersiz gösterge paneli süslemesi ile birlikte geliyor. Genesis, G80 Sport'a özel yeni kapitone koltuk tasarımları da sunacak. Kabin için gri veya kırmızı dikişli siyah ve Sevilla kırmızısı dahil olmak üzere üç özel renk seçeneği mevcut.

Genesis, G80 Sport'un geçirdiği diğer değişiklikleri açıklamadı, ancak arkadan çekişli sürüş sistemi ile geleceğini belirtiyor.

Genesis yaptığı açıklamada, "Genesis G80 Sport, G80'den gelen atletik şıklığın mükemmel dengesinin daha dinamik bir sürüş deneyimiyle birleştirilmesinin keyfini çıkarmak isteyen müşterilere en iyi değeri sunuyor. Araç 2021'in üçüncü çeyreğinde piyasaya sürüldüğünde ayrıntılı özellikler açıklanacak." dedi.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo