Dacia, Yeni Logan 7 Koltuklu MCV'yi Münih'te Tanıtacak

Ototeknikveri     08 Temmuz 2021 10:09

Dacia, 3 Eylül Cuma günü dijital bir tanıtımla Münih'teki 2021 IAA Mobility fuarında 7 kişilik yeni bir aile otomobilinin prömiyerini yapacağını duyurdu. Henüz adı açıklanmayan bu model, birkaç hafta önce testler sırasında görüntülenen Logan MCV olacak. Yeni model, Dacia'nın bütçe dostu felsefesini takip ederken çok yönlülüğü hedefleyen üç oturma sıralı bir kabine sahip olacak.

Dacia, Yeni Logan 7 Koltuklu MCV'yi Münih'te Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model, CMF-B platformunu temel alacak ve temellerini, iç mekanını ve çeşitli gövde panellerini Sandero, Sandero Stepway ve Logan ile paylaşacak. Prototipler yoğun bir şekilde kamufle edilmiş olsa da, Logan MCV'nin, yeniden tasarlanmış bir arka kısım, ek bagaj alanı, yedi yolcunun tümü için yeterli baş boşluğu sağlayan yüksek bir tavan ve ön kısımda kardeşleriyle benzer bir stile sahip olmasını bekliyoruz.



Motor yelpazesi, doğal emişli 1.0 litre 64 hp (48 kW / 65 PS), turboşarjlı 1.0 litre 89 hp (66 kW / 90 PS) ve LPG kullanırken 99 hp (74 kW / 100 PS) güç çıkışı üreten çift yakıtlı 1.0 litre seçeneklerinden oluşacak. Versiyona bağlı olarak 5 ileri manuel, 6 ileri manuel veya CVT tipi otomatik şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemi sunulacak.



Yakın zamanda makyajlanan Duster'ın yanı sıra Dacia, Bigster konseptiyle ön izlemesi yapılan C-SUV amiral gemisinin üretim versiyonunu da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu, muhtemelen 2022'nin ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen Romen otomobil üreticisinin yeni logosunu taşıyan ilk model olacak.



Dacia, 7-12 Eylül tarihleri ??arasında Münih'te düzenlenecek 2021 IAA Mobility fuarında, yeniden tasarlanan logo ve marka kimliğiyle birlikte Spring elektrikli süpermini de dahil olmak üzere tüm model yelpazesini sergileyecek.

Son Güncelleme : 08 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo