Yeni Dört Kişilik 2022 Kia Carnival Hi Limousine, Birinci Sınıf Deneyim Sunuyor

Ototeknikveri     14 Temmuz 2021 07:51

Lüks minibüsler Asya'da çok revaçta. Singapur'dan Tokyo'ya kadar her yerde, hiper-lüks minibüsler, S-Serisi'ni utandıracak türden seçeneklere sahip. Dünyanın geri kalanı premium SUV'lere akın ederken, aslında yolda ev konforu sunan bir minibüsten daha geniş ve çok amaçlı ne olabilir?

Yeni Dört Kişilik 2022 Kia Carnival Hi Limousine, Birinci Sınıf Deneyim Sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia, 2020'nin sonlarında yeni Kia Carnival Hi-Limousine'in piyasaya sürülmesiyle bu alanda kesinlikle potansiyelin farkında. Hiç şüphesiz araç Toyota Alphard ve kısmen Mercedes-Benz V-Serisi'ne meydan okumak için tasarlandı.
 

Koreliler 2022 model yılı için daha da lüks bir versiyon sunuyor. Bu versiyonda üç oturma sıralı düzenin yerini iki sıralı düzen alıyor ve arkada her biri Nappa deri "Premium Relaxation" kaptan koltukları geliyor. Uçaklardaki first-class ortamını aratmayan kabinde yolcular için tepsili masalar da var.
 

Koltuklar, tümü 7 inçlik dokunmatik ekran veya telefonunuz aracılığıyla kontrol edilebilen bir dizi elektrikli ayara sahip. Ekran, aydınlatma, klima ve 21,5 inç akıllı TV gibi diğer işlevleri kontrol edebiliyor.
 

Zor bir gün mü geçirdiniz? Ayakkabılarınızı çıkarın ve yerleşik otomatik masaj cihazı sayesinde rahatlatıcı bir ayak masajının keyfini çıkarın. Ayakkabılarınızın kabinde olmasını istemiyor musunuz? Sorun değil, onları arka koltuktaki ayakkabı saklama kutusuna koyun.
 

Lüks imkanlar, içecekleri alabilen sıcak veya soğuk bir dolabın yanı sıra ısıtılabilen veya soğutulabilen bardak tutucularla devam ediyor.
 

Peki bu savurganlığın bedeli nedir? 87 milyon Güney Kore Wonu'nun biraz altında. Bu, bir minibüs için pahalı ve yaklaşık 75.500 dolar anlamına geliyor. Ancak bir Mercedes S-Serisi'nin 109.800 dolardan başladığını düşündüğünüzde, Carnival Hi Limousine bu tip bir araç almayı düşünenler için hesaplı bile denilebilir.



Carnival Hi Limousine'in Asya dışında satışa sunulması şimdilik beklenmiyor.

Son Güncelleme : 14 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo