2022 Toyota Tundra, Dev Sunroof ve Sürgülü Arka Cam ile Geliyor

Ototeknikveri     14 Temmuz 2021 10:29

2022 Toyota Tundra için tanıtım kampanyası, şirketin yeniden tasarlanan aracın "bu sonbaharda tamamen piyasaya sürüldüğünde macera olanaklarını genişleteceğine" söz vermesiyle devam ediyor.

2022 Toyota Tundra, Dev Sunroof ve Sürgülü Arka Cam ile Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aradan aylar geçmesine rağmen, otomobil üreticisi iç mekanın yeni bir videosunu yayınladı ve bu, kamyonun aşağı kayan bir arka cama sahip olacağını ortaya koyuyor. Ayrıca panoramik bir açılır tavanın yanı sıra kırmızı deri veya uyumlu emniyet kemerlerine sahip SofTex koltukları da görebiliriz.



Araç, arka koltuktaki yolcular için tavan boşluğunu en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olmak için yontulmuş bir tavana sahip. Tavan döşemesine monte edilmiş hoparlörler ve mikrofonlar da var gibi görünüyor.



En son video, aracın geniş ekran bilgi-eğlence sistemine ve kırmızı orta şeritli delikli deri direksiyon simidine sahip olacağını gösteren önceki bir teaser'a dayanıyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında yeni bir tepe konsolu ve HomeLink'li bir dikiz aynası bulunabilir.



Tabii ki, dış tasarım geçen ay sızdırıldığı için pek de sürpriz değil. Toyota, büyük bir ızgaraya ve bir LED ışık çubuğuna sahip olan Tundra TRD Pro'nun resmi bir görselini yayınladı. Model ayrıca LED farlara, kaslı çamurluklara ve dinamik bir bel çizgisine sahip. Karartılmış A sütunları, koruyucu raylar ve etli lastiklere sarılı siyah TRD tekerlekler öne çıkan özellikleri tamamlıyor.



Toyota teknik özellikler konusunda ağzını sıkı tutuyor, ancak yetkililer daha önce kamyonetin iki yeni motorla sunulacağını söylediler. Giriş seviyesi motor, 381 hp (284 kW / 386 PS) güç çıkışı ve 544 Nm tork geliştiren mevcut 5.7 litrelik V8'den “önemli ölçüde” daha fazla güç ve tork üretmeyi vaat ediyor. Land Cruiser'ın 409 hp (305 kW / 415 PS) ve 650 Nm torka sahip çift turbo 3.5 litrelik V6'sının bir versiyonu olabilir.



Toyota ayrıca yakında pickup kamyonet serisine yakın gelecekte elektrik gücünü getirmeyi planladığını da doğruladı.

Son Güncelleme : 14 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo