Çarpıcı 2022 Hyundai Elantra N ile Yakınlaşın

Ototeknikveri     18 Temmuz 2021 02:22

2022 Hyundai Elantra N'nin dünyaya tanıtılmasının hemen ardından Asian Petrolhead, aracı bizzat inceleme fırsatı buldu.

Çarpıcı 2022 Hyundai Elantra N ile Yakınlaşın
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sırasıyla Kore ve Avustralya'da Avante N ve i30 Sedan N olarak da satılan yeni Elantra N, i30 N, i20 N ve Kona N'nin izinden gidiyor.



Arabaya güç veren, 276 hp ve 392 Nm tork üreten 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motor. Önden çekişli sürüş sistemine çift debriyajlı şanzıman eşlik ediyor. Otomobilde N Grin Shift modu etkinleştirildiğinde, güç çıkışı 285 hp'ye yükseliyor. Elantra N, sadece 5,3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Bütün bunlara bir de elektronik sınırlı kaydırmalı diferansiyel eklendiğinde, Elantra N sert virajları alırken de harikalar yaratıyor.



Arabaya genel bakışı sırasında, YouTuber arabanın hem dışını hem de içini sergiliyor ve bütçeyi çok zorlamayacak performans odaklı bir sedan arayanlar için Elantra N kesinlikle çok sağlam bir seçenek olarak şekilleniyor.



Elantra N'nin dış kısmı özellikle dikkat çekici ve agresif bir ayırıcıya sahip özgün bir ön tampon içeriyor. Otomobil ayrıca benzersiz tekerlekler, yan etekler, bir arka difüzör ve sabit bir arka kanat ile geliyor.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo