Yeni MINI Anniversary Edition Cooper'ın 60. Yılını Kutluyor

Ototeknikveri     18 Temmuz 2021 08:13

MINI, Cooper ailesiyle 60 yıllık işbirliğini yeni Anniversary Edition (yıldönümü sürümü) modeli ile kutluyor.

Yeni MINI Anniversary Edition Cooper'ın 60. Yılını Kutluyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cooper'ın Eylül ayında gerçekleşecek 60. yıldönümünü kutlamak için tanıtılan model, üç kapılı hatchback'i temel alıyor ve 2000 yılında vefat eden John Cooper'a saygı duruşunda bulunuyor.
 

Cooper, Cooper S ve JCW görünümünde mevcut olan özel sürüm, kontrast Beyaz ve Piyano Siyahı vurgulu British Racing Green, Midnight Black veya Rebel Green dış cephe renklerine sahip. Alıcılar ayrıca, otomobil ilk yarışını kazandığında orijinal modelin giydiği numarayı onurlandıran kaput şeritleri ve kapılarda “74” numaralandırması bulacak. Diğer öne çıkan özellikler arasında 18 inç alaşım jantların yanı sıra yan havalandırmalarda ve C sütunlarında "Cooper" arması yer alıyor.
 

Tasarımcılar kabinde modeli Dinamica / deri spor koltuklar, antrasit tavan döşemesi ve Cooper amblemli Nappa deri spor direksiyon simidi ile donattı. Diğer dokunuşlar arasında Piyano Siyahı döşeme, kırmızı vurgular, paslanmaz çelik pedallar ve John, Mike ve Charlie Cooper imzaları yer alıyor.
 

Üretim dünya çapında 740 adet ile sınırlı olacak, ancak alıcılara ne kadara mal olacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Bununla birlikte, 134 hp (100 kW / 136 PS) güç çıkışı ve 219 Nm torka sahip turboşarjlı 1.5 litrelik üç silindirli motor dahil tanıdık güç aktarma organları bulunacak.
 

Cooper S'yi seçerseniz MINI, alıcılara 189 hp (141 kW / 192 PS) ve 279 Nm tork geliştiren turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motor sunuyor. Son olarak, yukarıda bahsedilen motorun 228 hp (170 kW / 231 PS) ve 318 Nm tork üreten yükseltilmiş bir versiyonuna sahip JCW modeli var.

Son Güncelleme : 18 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo