Brabus Smart EQ Fortwo Racing Green Edition Şıklıkta İddialı

Ototeknikveri     23 Temmuz 2021 03:14

Brabus, uygun bir şekilde Racing Green Edition olarak adlandırılan Smart EQ Fortwo'nun en son versiyonunu piyasaya sürdü.

Brabus Smart EQ Fortwo Racing Green Edition Şıklıkta İddialı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Araba metalik Racing Green (Yarış Yeşili) rengine boyanmış olarak geliyor ve siyah kollu ve gümüş vurgulu benzersiz 16 inç Brabus Monoblock XI alaşım jantlar ile sunuluyor.

Brabus, EQ Fortwo'nun iç kısmında da kapsamlı değişiklikler yaptı. En önemlisi, Cognac Nappa deriden elde dikilmiş döşemeli koltuklar var. Bu deri döşeme, direksiyon simidi, gösterge paneli ve kapı panelleri boyunca uzanıyor ve kabine hiçbir standart Smart'ın erişemeyeceği lüks bir his katıyor.

Yapılan diğer değişiklikler arasında spor pedalların takılması, yeni bir el freni kolu, alüminyum kapı eşikleri, benzersiz bir vites kolu ve ön panelde bazı sahte karbon fiber vurgular yer alıyor. Araba, Android Auto ve Apple CarPlay ile tamamlanan diğer Smart Fortwo modelleriyle aynı 8.0 inç bilgi-eğlence sistemini kullanıyor.

Brabus'un otomobilin güç aktarma organlarında pek fazla değişikliği yok. Bu nedenle, arka tekerlekleri hareket ettiren 81 hp bir elektrik motoruyla çalıştırılmaya devam ediyor, bu da ufak şehir otomobilinin sıfırdan 100 km/s hıza 11,6 saniyede ulaşmasını ve azami 130 km/s hız yapmasını sağlıyor. Elektrik motorunu Fortwo'nun tam şarjla 129 km kadar seyahat etmesine izin veren 17,6 kWh'lik küçük bir pil takımı besliyor.

Smart markası yakında Münih Otomobil Fuarı'nda elektrikli crossover konseptinin lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Smart, araca bir konsept olarak atıfta bulunurken, 2023'te piyasaya çıkacak nihai bir üretim modeline yakından benzemesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 23 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo