Mercedes, Maybach Markalı Elektrikli EQS SUV'den Teaser Yayınladı

Ototeknikveri     23 Temmuz 2021 07:24

Mercedes-Benz, tüm modellerinin 2025'ten itibaren elektrikli bir versiyonla satışa sunulacağını duyurmasının yanı sıra, ilk tamamen elektrikli Maybach'ın bir tanıtım videosunu da yayınladı.

Mercedes, Maybach Markalı Elektrikli EQS SUV'den Teaser Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Söz konusu araç, gelecek yıla kadar tanıtılması beklenmeyen 'standart' EQS SUV'u temel alan Mercedes-Maybach EQS SUV şeklini alıyor.
 

Son aylarda yalnızca bir kaç EQS SUV prototipi görüntülendi, hepsi kalın gövde kaplaması ve kamuflajla örtülüydü ve bu EQS sedana ne kadar benzeyeceğini belirlemeyi zorlaştırdı. Maybach versiyonunun bu teaser görüntüsü, benzer LED ışık imzalarına sahip olmalarına rağmen, EQS SUV'nin kendisini sedandan ayırt etmek için benzersiz arka lambalar ile geleceğini doğruluyor.
 

Bu teaser'da iki renkli kırmızı ve siyah boya ile arka sütundaki Maybach logosu dışında çok az şey görülebiliyor.
 

Maybach EQS SUV ile ilgili teknik detaylar henüz bilinmiyor ancak muhtemelen EQS sedan ile aynı teknolojiye sahip olacak. Bu, özel bir elektrikli otomobil platformu kullandığı ve muhtemelen iki elektrik motoruna sahip olacağı anlamına geliyor. Mercedes'in 715 hp'lik bir amiral gemisi EQS sedan üzerinde çalıştığı söyleniyor ve bu kurulum, en üst seviye Maybach EQS SUV'a da girerse şaşırmayacağız.

Son Güncelleme : 23 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo