2022 Mercedes Citan, 25 Ağustos'ta Tanıtılacak

Ototeknikveri     25 Temmuz 2021 04:10

Aylarca süren teaser'lar ve casus fotoğrafların ardından Mercedes, 2022 Citan'ın ilk açıklayıcı görüntüsünü yayınladı.

2022 Mercedes Citan, 25 Ağustos'ta Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

25 Ağustos'ta tanıtılacak olan yeniden tasarlanan minibüs, kusursuz bir tasarımın yanı sıra en son güvenlik ve bağlantı özellikleriyle dolu geniş bir iç mekan sunmayı vaat ediyor.
 

Şirket çok fazla ayrıntıya girmedi ancak modelin, belirgin bir yıldız logosuna sahip üç çubuklu bir ızgara ile evrimsel bir ön fasyaya sahip olacağını görebiliyoruz. Burada şık gündüz sürüş ışıkları ve farlar da dikkat çekiyor.
 

Arkaya doğru ilerlediğimizde, Citan, selefinden daha lüks görünmesine yardımcı olan aerodinamik bir gövde ile geliyor. Ayrıca belirgin bir omuz çizgisi ve yukarı doğru genişleyen bir bel çizgisi görebiliriz.
 

Ek ayrıntıları fark etmek henüz zor, ancak Mercedes, aracın her iki yanında geniş açılan sürgülü kapılara sahip olacağını söyledi. Model ayrıca kompakt boyutlarına rağmen düşük yükleme eşiği, yüksek yük hacmi ve ferah bir iç mekan vaat ediyor.
 

Kargo odaklı modelin yanı sıra, "kapsamlı güvenlik donanımları" ve konforlu bir sürüşe sahip olması hedeflenen Citan Tourer da yer alacak.

Mercedes pek fazla ayrıntıya girmemiş olsa da, modelin yaklaşmakta olan T-Serisi'ni önizleyen EQT konseptiyle bazı ipuçlarını paylaşması gerekiyor. Sonuç olarak, 2022 Citan, üç kollu direksiyon simidi, bağımsız bilgi-eğlence sistemi ve metalik vurgularla daha lüks bir iç mekana sahip olabilir.
 

Citan, Renault-Nissan-Mitsubishi ittifakı ile işbirliği içinde geliştirildi ve aslında Renault Kangoo'nun revize edilmiş bir versiyonu olacak. Motor seçenekleri, modeller arasında paylaşılabilir ve Mercedes, eCitan olarak bilinen bir elektrikli versiyon için de planları onayladı.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo