Yeni Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain Wagon 2022'ye Hazırlanıyor

Ototeknikveri     27 Temmuz 2021 01:00

Geçen Şubat ayında Mercedes-Benz, hem Sedan hem de Station formlarında yeni nesil C-Serisi'ni (W206) tanıttı, ancak Cabrio, AMG ve All-Terrain çeşitlerinin eklenmesiyle ürün yelpazesi daha da büyüyecek. All-Terrain, hafif kamuflaj altında artan sürüş yüksekliği ve plastik kaplaması ile görüntülendi.

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain Wagon 2022'ye Hazırlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

All-Terrain uygulamasına sahip ilk araç, 2016 yılında ve ardından 2020'de makyajlanarak tanıtılan E-Serisi W213'tü. C-Serisi All-Terrain, ağabeyi gibi Station gövde stilini temel alacak ve daha maceracı olacak. Bu da SUV'lardan ve crossover'lardan ilham alan bir görünüm sunacağı anlamına geliyor.

Tekerlek bombeleri, yan marşpiyeler ve ön ve arka tamponların alt kısımlarındaki plastik kaplama, ekstra koruma sağlayacak ve daha sağlam bir görünüme katkıda bulunacak. Yeni süspansiyon ayarı, arazi sürüşü sırasında konforu artırırken yerden yüksekliği de artıracak.

E-Serisi All-Terrain, E-Serisi Station'dan 29 mm daha yüksek. Yerden yükseklik kaldırılmış Air Body Control aktif havalı süspansiyon ve yüksek profilli lastiklerle sarılı daha büyük tekerlekler sayesinde 156 mm.

Yarı hibrit teknolojisine sahip dört silindirli motorlar ve 9G-Tronic otomatik şanzımanın serinin geri kalanından devam etmesi bekleniyor, ancak All-Terrain'de 4MATIC dört tekerlekten çekiş sistemi standart olacak. Ayrıca, tüm elektronik sistemleri hafif arazi sürüşü için ayarlayacak ekstra sürüş modları da bekliyoruz.

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain, BMW henüz 3 Serisi Touring'in benzer bir versiyonunu sunmadığı için Audi A4 Allroad ve Volvo V60 Cross Country ile rekabet edecek. Resmi prömiyerin en geç 2022'de yapılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 27 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo