Yeni 2022 Land Rover Defender Trophy Edition, Camel Trophy Anılarını Hatırlatıyor

Ototeknikveri     30 Temmuz 2021 01:42

Land Rover, Kuzey Carolina'daki Biltmore Malikanesi'nde düzenlenen bir günlük özel bir off-road macera yarışması ile, çeşitli arazi eklentileriyle birlikte gelen Defender'ın yeni Trophy Sürümünü tanıtıyor.

Yeni 2022 Land Rover Defender Trophy Edition, Camel Trophy Anılarını Hatırlatıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Land Rover'ın ilham kaynağı, açıkça belirtilmese de, 1980'ler ile 2000'lerin başı arasında her yıl düzenlenen Camel Trophy off-road mücadelesinden geliyor.

Şirket sadece 220 adet Trophy Edition Defender üretecek ve hepsi ABD'ye tahsis edilecek. Araçta özel portbagaj, alt koruma, çıkartılabilir merdiven, çekme kiti, özel çamurluklar, entegre hava kompresörü ve özel paspaslar bulunuyor.

2022 Defender 110 P400 X-Dynamic S'yi temel alan SUV, bir çeki demiri alıcısı, ClearSight RearView, havalı süspansiyon, soğuk iklim paketi ve 11.4 inç dokunmatik ekranın yanı sıra Off-road Paketi ve Gelişmiş Off-Road Yetenekleri Paketi'ne sahip.

Bu arada renk şeması, Defender Works V8 Trophy'den ilham alan özel bir kaplama sayesinde elde edildi. Bu yılın Şubat ayında piyasaya sürülen klasik Defender, yalnızca 25 örnekle sınırlı ve bir dizi off-road eklentisinin yanı sıra 399 hp güç çıkışı ve 515 Nm tork üreten 5.0 litrelik doğal emişli V8 motora sahip. Motor sekiz vitesli bir otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş.

Modern Defender, 395 hp (295 kW/400 PS) güç çıkışı ve 550 Nm tork sağlayan 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motor kullanıyor. Yeni model 90.000 $'dan başlayan fiyatlarla, V8 classic modelinin fiyatı ise 270.000 $'dan başlayan fiyatlarla çok daha makul olacak.

2022 Defender Trophy Edition satın alan 220 kişiye, Land Rover U.S. Trophy Yarışması ile bir günlük bir off-road macerasına katılma fırsatı sunulacak. Kuzey Carolina, Ashemore'daki Biltmore Malikanesi'nde gerçekleşen yarışmaya yalnızca ilk 90 kişinin katılmasına izin verilecek.

Yarışmacılar, arazide karşılaşacakları zorlukların yanı sıra fiziksel zorluklar ve ekip oluşturma süreciyle karşılaşacaklar. Ayrıca yarışmaya girmeden önce sürüş becerilerini ve tekniklerini geliştirmek için bire bir koçluk alacaklar.

Etkinlik biraz Ford Bronco Off-Roadeo'ya benziyor, ancak deneyimli jüri üyeleri tarafından belirlenen kazanan takım, 2022'nin başlarında Birleşik Krallık'taki Eastnor Kalesi'nde gerçekleşecek olan Land Rover Trophy Yarışması'na davet edilecek.

JLR Kuzey Amerika Başkanı ve CEO'su Joe Eberhardt, “Defender Trophy Edition, bir dizi off-road aksesuarı ve Land Rover tutkunları için yaratılmış özelliklerle macera ruhunu çağrıştırıyor. Müşterilerimizin bu araçları test edebilecekleri, aynı zamanda Land Rover markasının zengin mirasını onurlandıran özel bir ortak deneyim yaratacak unutulmaz bir macera yarışması düzenlemeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Son Güncelleme : 30 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo