2022 Fiat Pulse, Güney Amerika için Bütçe Dostu Bir 'Bebek' Crossover

Ototeknikveri     30 Temmuz 2021 03:19

Fiat, Güney Amerika pazarları için tasarlanan kompakt bir crossover olan, yakında çıkacak Pulse modelinden yeni görüntüler yayınladı. Fiat'ın markanın hayranları arasında yapılan bir oylama ile isimlendirilen yeni SUV'si bu Eylül ayında Brezilya'da piyasaya sürülecek.

2022 Fiat Pulse, Güney Amerika için Bütçe Dostu Bir 'Bebek' Crossover
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Pulse, Fiat Strada pickup ile benzer modern bir tasarım diline sahip ve Avrupalı 500X'ten farklı bir yaklaşım benimsiyor, farların ve ızgaranın üzerinde bolca krom bulunduğu dikkat çekiyor. Ayrıca, yeni model üstyapının her tarafında plastik kaplama ve iki renkli bir dış cephe ile birlikte geliyor. Resimdeki model muhtemelen LED aydınlatmalı ve geniş çaplı alaşım jantlı en üst donanım seviyesi.

Pulse, her ikisi de yalnızca Güney Amerika'da bulunan benzer boyuttaki Argo hatchback ve Chronos sedan'ı destekleyen MP1'den farklı olan yeni MLA platformuna dayanıyor.

Gösterge paneli biraz basit görünüyor, ancak modern bir arabadan bekleyeceğiniz her şeye sahip. Fiat Toro'da zaten bulunan 7 inçlik bir dijital gösterge paneli, orta konsolun üstünde yer alan bilgi-eğlence için 10.1 inçlik dokunmatik ekranla birleştirilmiş. Otomatik klima için entegre düğmelere ve fiziksel düğmelere sahip bir deri kaplama direksiyon da bulunuyor.

Güç aktarma organları hakkında resmi bir bilgiye sahip olmasak da, Pulse'un doğal emişli 1.3 litre motor, turboşarjlı üç silindirli 1.0 litre motor ve yarı hibrit 1.3 litre motor ile donatılacağı söyleniyor. CVT otomatik şanzıman standart olacak, manuel ise bir seçenek olarak sunulacak. Fiat Pulse, bu Eylül ayında resmi prömiyerini yapacak.

Son Güncelleme : 30 Temmuz 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo