Toyota Yaris ECOVan: Bol Kargo Alanı Sunan Hibrit Ticari Araç

Ototeknikveri     01 Ağustos 2021 03:17

Dördüncü nesil Toyota Yaris'in Avrupa'da piyasaya sürülmesinden bir yıl sonra, ECOVan versiyonu İspanya'da hibrit hafif ticari araç olarak ortaya çıktı ve seriye daha fazla kargo alanı getirdi.

Toyota Yaris ECOVan: Bol Kargo Alanı Sunan Hibrit Ticari Araç
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dışarıdan, Yaris ECOVan, 2021 Avrupa Yılın Otomobili seçilen Japon süpermini ile aynı görünüyor – isteğe bağlı vinil kaplı arka camları tercih etmeniz dışında. Bununla birlikte, arka koltukların kaldırılmasıyla önemli ölçüde artan bir kargo alanı sağlayan kabin içinde işler oldukça farklı. Sonuç olarak, Yaris ECOVan, yolcu versiyonundaki 286 litreye kıyasla 720 litreye kadar kargo alabiliyor. 0,9 m³ yüzey alanına sahip düz tabanlı kasa, dayanıklı ve dokulu kauçuk paspasla kaplanmış ahşaptan yapılmış.

Ayrıca koltukların arkasında ağ ile ayrılmış bir güvenli bölme ve büyük ve ağır eşyaların sabitlenmesi için özel bağlantı parçaları bulunuyor. Yaris, yarım ton hafif ticari araç segmentindeki rakiplerinin çoğuyla eşit olan 430 kg'a kadar kargo ağırlığını kaldırabiliyor.

Yaris'in yolcu versiyonu Avrupa'da 1.0 litre ve 1.5 litre benzinli motorlarla satılırken, ECOVan sadece hibrit olarak sunuluyor ve bu onun geleneksel araçların çevre kirliliğine karşı kısıtlandığı şehir merkezlerinde özgürce hareket etmesini sağlıyor. Bu güç aktarma sistemi, toplam 114 hp (85 kW / 116 PS) güç çıkışı ve 120 Nm tork için üç silindirli 1.5 litrelik bir motoru bir elektrik motoruyla birleştiriyor. Güç, bir e-CVT otomatik şanzıman aracılığıyla ön aksa gönderiliyor.

Yaris ECOVan iki donanım seviyesinde mevcut. Business Plus giriş seviyesindeki standart donanım, Toyota Safety Sense ADAS sistemleri, bilgi-eğlence sistemi için 7 inç dokunmatik ekran, LED farlar, klima ve 15 inç alaşım jantları içeriyor. Active Tech, LED arka lambalar, arka görüş kameralı 8 inç dokunmatik ekran, akıllı giriş, anahtarsız çalıştırma ve deri kaplı direksiyon simidi ekliyor.

Yaris ECOVan, beş koltuklu Yaris'ten daha pahalı ve dönüşüm, temel modelin fiyatına 1.300 € (1.535 $) ekliyor. Bu, küçük LCV'nin Business Plus donanım seviyesi için 23.373 €'dan (27.587 $) ve Active Tech için 24.498 €'dan (28.915 $) başladığı anlamına geliyor. Toyota Yaris ECOVan şu anda yalnızca İspanya'da mevcut ancak yakın gelecekte muhtemelen diğer Avrupa pazarlarında da sunulacak.

Son Güncelleme : 01 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo