Lüksün Yeni Zirvesi: Mercedes-Maybach S680

Ototeknikveri     01 Ağustos 2021 08:12

Diyelim ki size bir miktar para miras kaldı ve şimdi arkanıza yaslanıp rahatlayabileceğiniz lüks bir araba arayışındasınız. Arkada geniş alanla bacaklarınızı esnetirken lüksün tadını çıkarmanızı sağlayan bir şey. Elbette, Rolls Royce veya Bentley'den bariz seçeneklerle gidebilirsiniz. Rory Reid'e göre, dikkatinizi hak eden yeni bir süper lüks zirvesi de var.

Lüksün Yeni Zirvesi: Mercedes-Maybach S680
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni bir S-Serisi ile yeni bir Maybach veya şimdiki adıyla Mercedes-Maybach geliyor. 2021 Maybach serisi, her biri banka hesabınızda kaç tane sıfır olduğuna bağlı olarak farklı derecede lüks sunan üç donanım seviyesi içeriyor. Seri, 3.9 litrelik bir V8 motor ile donatılmış “giriş seviyesi” Maybach S580 ile başlıyor. Ancak, banka bakiyenizin bir telefon numarasına benzemesi durumunda, zengin özellikleriyle S680 şüphesiz dikkatinizi çekecek. S680, Alman hassasiyeti ve bir dizi modern teknolojik özellik yüklü çift turboşarjlı 5.9 litrelik bir V12 motor ile donatılmış.
 

Beklediğiniz gibi, arka koltuk, böyle bir lüks arabada bulunmanız gereken yer. S680, gürültüyü azaltmak için C sütununda daha kalın cama, baldırlarınıza masaj yapan koltuklara ve 4D Burmeister ses sistemi sayesinde aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Ayrıca otomatik arka kapılar ile arka bardak tutucuların otomatik olarak sabitlediği şampanya kadehleri bulunuyor.
 

Kendiniz sürmeye karar verirseniz, sürüş deneyimi de beklediğiniz kadar sıkıcı değil. Kaputun altındaki V12 motor, 600 hp (608 PS/447 kW) güç çıkışı ve 900 Nm tork üretiyor ve sadece 4,5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Hepsi bu değil, aracı her zaman düz tutan aktif bir devrilme önleme sistemi de var. Ayrıca, aracın dönüş dairesini önemli ölçüde azaltan arka tekerlekten sürüş seçeneği de sunuluyor.
 

Fiyatı 200.000 doların biraz üzerinde olan S680 Maybach, seçkin birkaç kişiye ayrılmış. Eğer bu kadar paranız ve nüfuzunuz varsa, S680 şu anda piyasadaki en iyi lüks lüks otomobil olabilir.

Son Güncelleme : 01 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo