2022 Hyundai Santa Fe İçin Heybetli XRT Donanım Seviyesi

Ototeknikveri     03 Ağustos 2021 03:10

Hyundai Santa Fe serisi, yeni sağlam görünümlü XRT versiyonu ile 2022 yılı için genişliyor.

2022 Hyundai Santa Fe İçin Heybetli XRT Donanım Seviyesi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Convenience Package eklenmiş Santa Fe SEL'i temel alan XRT, plastik gövde kaplamasının yanı sıra koyu gümüş rengi koruma plakalarına sahip.

Tasarımcılar mat siyah bir ızgara, siyah ayna kapakları ve siyah tavan rayları da eklemiş ve değişiklikler burada bitmiyor. Yan basamaklar ve koyu renkli özel 18 inç alaşım jantlar da dikkat çekiyor.

İç mekan ise, 12,3 inç dijital gösterge paneli ve kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay özellikli 8 inç bilgi-eğlence sistemi ile güzel bir şekilde donatılmış olarak geliyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında ısıtmalı ön koltuklar, deri kaplı direksiyon simidi, kablosuz akıllı telefon şarj cihazı ve sekiz yönlü elektrikli sürücü koltuğu yer alıyor. Çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, 4,2 inç çoklu bilgi ekranı ve tek dokunuşla başlatma özellikli bir yakınlık anahtarı öne çıkan özellikleri tamamlıyor.

Güvenlik tarafında, Kör Nokta Çarpışma-Kaçınma Yardımı, Arka Çapraz Trafik Çarpışma-Kaçınma Yardımı ve Yaya, Bisikletçi ve Kavşak Dönüş Algılama özellikli Ön Çarpışma-Kaçınma Yardımı gibi çeşitli sürücü destek sistemleri var. Bunlara Şeritte Kalma Yardımı ve Arka Yolcu Uyarısı eşlik ediyor.

Fiyatlandırma 32.300 dolardan başlıyor ve Santa Fe XRT, 191 hp (142 kW / 194 PS) ve 247 Nm tork geliştiren 2.5 litrelik dört silindirli bir motordan güç alıyor. Motor, ek 1700 dolar karşılığında isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemiyle eşleştirilebilen sekiz ileri otomatik şanzımana bağlı.

Son Güncelleme : 03 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo