BMW, En Yeni Otomobillerini Monterey Otomobil Haftasına Getirecek

Ototeknikveri     07 Ağustos 2021 12:31

BMW, geçtiğimiz yıl epeyce yeni otomobil piyasaya sürdü ve hepsini prestijli Monterey Otomobil Haftası'nda göstermeyi planlıyor. En yeni "i" elektrikli otomobillerinden en hızlı Alpina ve M'lere ve hatta en başarılı yarış arabalarından birkaçına kadar her şey etkinlikte olacak.

BMW, En Yeni Otomobillerini Monterey Otomobil Haftasına Getirecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Muhtemelen BMW için bu yılki gösterinin yıldızı, M3, M4 ve M5 serisinden çeşitli modelleri içeren en yeni M otomobilleri olacak.



Yeni M4 Competition Cabrio da dahil olmak üzere en yeni nesil M3 ve M4'ün tüm serisi sergilenirken, M5 CS Limited Edition da görücüye çıkacak. Her üç otomobil de Legends of Autobahn ekranında ve ayrıca Alpina B8 Gran Coupe ile birlikte sunulacak.



BMW ayrıca E46 M3 GTR, E92 M3 GT ve 2020 M4 DTM gibi en başarılı yarış arabalarından bazılarını Monterey Otomobil Haftası'na getirecek. Yeni M4 GT3 yarış arabasının da 13 Ağustos'ta tanıtılacağı Rolex Monterey Motorsports Reunion'da bu modeller BMW Motorsport sürücüleri tarafından kullanılacaklar.



Daha önce de belirtildiği gibi, BMW'nin i4 ve iX elektrikli araçları da sergileneceğinden, yalnızca yüksek performanslı yol ve yarış arabaları olmayacak. BMW'nin en yeni EV teknolojisine ve stiline sahip iki model, markanın diğer benzinli yol otomobilleriyle birlikte 14 Ağustos'ta Legends of the Autobahn'da gösterilecek.



6 Ağustos Cuma günü başlayan Monterey Otomobil Haftası 15 Ağustos'a kadar devam edecek.

Son Güncelleme : 07 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo