Lynk & Co 05+ Gücü ve Görünümüyle Etkileyici

Ototeknikveri     08 Ağustos 2021 07:47

İşte 2019'un sonlarında Çin pazarı için ilk kez tanıtılan SUV'nin daha sportif versiyonu olan Lynk & Co 05+ karşımızda.

Lynk & Co 05+ Gücü ve Görünümüyle Etkileyici
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

05+'ı normal modelden ilk farklı kılan özellik, doğrudan Lamborghini'nin renk paletinden ödünç alınmış gibi görünen özel bir parlak yeşil boya. Buna ek olarak, SUV, siyah da dahil olmak üzere, agresif görünümüne gerçekten katkıda bulunan çeşitli kaplamalarla sunulan benzersiz sportif jantlarla geliyor. Fren kaliperleri de parlak yeşile boyanmış.

Lynk & Co, 05+ modelini benzersiz bir ön ayırıcı, ayırt edici yan etekler, arka tampon kaplamaları, yeni bir arka difüzör ve sabit bir arka kanatla donatmış. Car News China'ya göre, bu parçaların tamamı orijinal karbon fiberden yapılmış. 05+ ayrıca dış kısımda benzersiz logolar içeriyor.

SUV'nin iç mekanının görüntüleri henüz internete düşmedi ancak bazı özgün parçalarla güncellendiğini varsaymak mantıklı.

05+, diğer 05 modellerinde olduğu gibi 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli motorla geliyor. Ancak Lynk & Co, bu motoru güncelledi, böylece standart modeller 251 hp güç çıkışı ve 349 Nm tork sağlarken, 05+ modelinde motor 265 hp güç çıkışı ve 380 Nm tork sağlıyor. Motora, gücü dört tekerleğin tamamına gönderen bir Aisin sekiz ileri otomatikleştirilmiş manuel şanzıman eşlik ediyor. Hızlanma rakamları açıklanmadı, ancak görünüşe göre otomobil 230 km / s azami hıza ulaşabiliyor.

Son Güncelleme : 08 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo