Volkswagen 2022 Yeniliklerini Duyurdu: Daha Güçlü Bir Arteon Geliyor

Ototeknikveri     10 Ağustos 2021 12:16

Volkswagen Amerika bir kaç 2022 modelini zaten tanıtmıştı, şirket şimdi serisinin geri kalanındaki değişiklikleri de detaylandırıyor.

Volkswagen 2022 Yeniliklerini Duyurdu: Daha Güçlü Bir Arteon Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeniliklerden ilki, Arteon'un 300 hp (224 kW / 304 PS) güç çıkışı ve 400 Nm tork üreten yeni 2.0 litrelik TSI motor ile gelmesi olacak. Bu da, 32 hp (24 kW / 32 PS) ve 50 Nm artış demek.



Daha güçlü motorun yanı sıra 2022 Arteon, önceki sekiz ileri otomatik şanzımanın yerini alan yeni yedi ileri DSG şanzımana sahip. Ek değişiklikler sınırlı, ancak giriş seviyesi SE R-Line bir kablosuz akıllı telefon şarj cihazı, park mesafe kontrolü ve yeniden şekillendirilmiş 18 inç alaşım jantlar kazanıyor. Ayrıca, orta seviye SEL R-Line artık dört tekerlekten çekiş ile donatılmış olarak geliyor.



Güncellemeler memnuniyetle karşılansa da, fiyatlandırma 39.995 dolardan başlıyor. Bu, geçen yılki modele göre 3.000 dolarlık bir artış.



Devam edersek, 2022 Atlas serisi, giriş seviyesi S versiyonu seriden çıkarıldığı için artık altı donanım seviyesine sahip. Atlas SE'de artık 8 inçlik bir dijital gösterge paneli bulunurken, teknoloji paketine sahip Atlas SE, VR6 motoruyla donatılmış modeller için üçüncü sıra USB-C bağlantı noktalarının yanı sıra bir römork bağlantısı kazanıyor. Son olarak, SEL versiyonları artık dört tekerlekten çekiş ve 20 inç jantlarla donatılıyor.



Giriş seviyesinin kaldırılması nedeniyle, fiyatlandırma 33.475 $ 'a tırmanıyor. Bu, geçen yılki modelden biraz daha fazla, ancak Atlas SE'nin satış fiyatı öncekinden 1430 $ daha düşük.



Atlas Cross Sport'taki değişiklikler, Atlas'ta bulunanlarla neredeyse aynı, kaldırılan giriş seviyesinden geriye kalan versiyonlar ek donanım kazanıyor. Fiyatlandırma 32.775 $ 'dan başlıyor.



Elektrikli ID.4 "2022 model yılı için büyük ölçüde değişmeden devam edecek." Volkswagen ayrıntı vermeyi reddetti, ancak önümüzdeki aylarda daha fazlasını öğreneceğiz.



Volkswagen, Jetta ve Jetta GLI'nin 2022 için yenileneceğini de doğruladı. Casus fotoğrafçılar, makyajlı GLI'yi geçen ay görüntüledi ve petek örgü ızgara ile hafifçe revize edilmiş bir dış cephenin yanı sıra revize edilmiş hava girişlerine sahip.



Elbette Volkswagen Amerika, makyajlı Tiguan'ın yanı sıra tamamen yeni Golf GTI, Golf R ve Taos dahil olmak üzere bir dizi 2022 modeli daha tanıttı. Şirket ayrıca Passat'ın 2022 model yılının sonunda durdurulacağını yineledi.

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo