Haval Shenshou Çin Markasının Yeni Amiral Gemisi SUV Modeli

Ototeknikveri     10 Ağustos 2021 01:06

Çinli otomobil üreticisi Haval, amiral gemisi SUV'sini "Efsanevi Canavar" anlamına gelen Shenshou adıyla tanıttı.

Haval Shenshou Çin Markasının Yeni Amiral Gemisi SUV Modeli
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çarpıcı SUV, sadece birkaç ay önce tanıtılan Haval XY konseptinin üretim versiyonu ve diğer çeşitli Haval ve WEY modelleriyle aynı Great Wall platformu tarafından destekleniyor. Yeni model, 2.800 mm aks mesafesine, 4.780 mm uzunluğa, 1.890 mm genişliğe ve 1.675 mm yüksekliğe sahip.

Shenshou'nun dış tasarımı hemen göze çarpıyor, özellikle de devasa bir ızgaranın bulunduğu ön kısım. Ayrıca şık SUV, ince LED farlara ve belirgin bir ışık çubuğuna sahip. Bu ilgi çekici tasarım detayları, gümüş ve siyah jantların, gömme kapı kollarının ve keskin kıvrımların ve gövde hatlarının olduğu kenarlarda devam ediyor. Dik eğimli D sütunu da Shenshou'nun öne çıkmasına yardımcı oluyor.

Haval'ın yeni SUV'sinin arkasında tavana monte bir spoyler, büyük LED arka lambalar, bir difüzör ve dörtlü egzoz boruları bulunuyor. Shenshou ayrıca heybetli çekiciliğine katkıda bulunmak için siyah gövde kaplamasına sahip.

Cesur tasarım, Shenshou'nun 12,3 inç dijital gösterge grubuna ve 14,6 inçlik büyük bir bilgi-eğlence ekranına sahip olduğu kabinde devam ediyor. Ayrıca bir Qi kablosuz telefon şarj cihazı, şişkin bir orta konsol, üç kollu bir direksiyon simidi ve direksiyon ve kapı panellerindekiler dışında düğmelerin bulunmayışı dikkat çekiyor.

Car News China, SUV'nin 185 hp güç çıkışı ve 220 Nm tork üreten 1.5 litrelik turboşarjlı dört silindirli benzinli motorla çalıştığını ve bunun dokuz vitesli çift debriyajlı şanzımanla birleştirildiğini bildiriyor. Hem 2.0 litrelik bir versiyonun hem de bir plug-in hibrit modelin de planlarda olduğu bildiriliyor.

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo