2023 Honda CR-V Bu Spekülatif Çizimlere Benzeyecek mi?

Ototeknikveri     10 Ağustos 2021 01:18

Honda yeni nesil bir CR-V üzerinde çalışıyor ve bağımsız olarak yapılan bu dijital çizimler, revize edilmiş dış tasarımının nasıl görünebileceğini tahmin etmeye çalışıyor.

2023 Honda CR-V Bu Spekülatif Çizimlere Benzeyecek mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar, Mart ayı başlarında testlerden geçen bir 2023 CR-V prototipi gibi görünen bir fotoğraf çekmeyi başarmıştı. Söz konusu test otomobili kamuflaj içindeyken Honda tasarımcılarının SUV'da oldukça önemli değişiklikler yaptığını görebildik. Bu stil değişikliklerinin tümü olmasa da bazıları bu çizimlere yansıyor.



Yeni CR-V'nin ön kısmı en fazla değişikliğe uğrayan kısım olacak ve bu tasarımlarda, karartılmış bir ızgaraya sorunsuz bir şekilde bağlanan şık LED farlara sahip Mercedes-Benz EQC'yi hatırlatıyor. Yenisinin, önceki CR-V'nin ön tasarımından çok daha çekici olduğu söylenebilir. Yeni farları ve ızgarasının ötesinde, 2023 CR-V, belirgin ön hava girişleriyle donatıldı.



Solda Kolesa'dan spekülatif bir çizim, sağda bir sonraki CR-V için olduğuna inandığımız bir prototip var.



2023 modelinin profilinin ve arkasının mevcut modelin çizgilerini ve silüetini koruyup korumayacağı bir süre daha tartışılacak - en azından Honda kamuflajı test otomobillerinden çıkarmaya başlayana kadar -. Yine de Kolesa, yeni modeli biraz daha olgun çizgiler ve daha şık arka lambalarla evrimsel bir stile sahip hale getirdi.



Yeni CR-V'nin eski modelden biraz daha büyük olacağı ve bazı pazarlarda yedi koltuklu bir seçenekle sunulabileceği bildiriliyor.



SUV'nin güç aktarma organlarında da gözle görülür değişiklikler olabilir. Aslında, yeni model yalnızca bir hibrit olarak satılabilir - en azından Avrupa gibi bazı pazarlarda -, ancak bir plug-in hibrit mi yoksa daha geleneksel bir hibrit mi olacağı belli değil. HR-V dahil olmak üzere diğer Honda modellerine benzer şekilde e:HEV güç aktarma sistemine sahip olması muhtemel.



Not: Bunlar, Kolesa tarafından yapılmış, Honda tarafından onaylanmamış bağımsız çizimlerdir.

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo