Tesla, Cybertruck'ın Gelecek Yıla Ertelendiğini Doğruladı

Ototeknikveri     10 Ağustos 2021 01:48

Tesla Cybertruck'ın üretiminin 2022 yılına kadar ertelenebileceğini ima ettikten bir hafta sonra, durumu resmen onayladı.

Tesla, Cybertruck'ın Gelecek Yıla Ertelendiğini Doğruladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tesla'nın 2021 ikinci çeyrek mali sonuçları duyurusu sırasında Cybertruck'ın üretiminin Model Y'den sonra Austin, Teksas'ta başlayacağı söylendi, ancak bir tarih belirtilmedi. Cybertruck'ın online konfigürasyon sayfası şimdi güncellendi ve müşterilerin "2022'de üretim yaklaştıkça" konfigürasyonlarını yapabileceklerini belirtiyor.



Cybertruck Kasım 2019'da tanıtıldığından, gecikme, müşterilerin elektrikli kamyonetlerini teslim almadan önce iki yıldan fazla bekleyeceği anlamına geliyor. Ancak bu, Kasım 2017'de tanıtılan ve henüz üretim hattına ulaşmamış iki araç olan Tesla Semi ve ikinci nesil Tesla Roadster ile karşılaştırıldığında hiçbir şey.



Otomobil üreticisinin araç mühendisliğinden sorumlu başkan yardımcısı Lars Moravy, yakın zamanda Tesla Cybertruck hakkında konuşurken “Cybertruck şu anda alfa aşamasında” dedi ve Model Y ile parça paylaştığını doğruladı.



Yönetici, “Berlin ve Austin'de inşa edilen Model Y'nin yapısal paketinin ve büyük döküm tasarımlarının çoğunu taşıyor. Açıkçası, bunlar Cybertruck'a göre öncelikli, ancak bu yıl Cybertruck'ın beta aşamalarına geçiyoruz ve bunu üretimde artırmayı ve Model Y'nin kullanıma girmesinden sonra Teksas'a götürmeyi düşünüyoruz." dedi.

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo