Çin'e Özel 2022 Hyundai Custo Minivan'a Yakından Bakın

Ototeknikveri     15 Ağustos 2021 04:29

Hyundai'nin Çin'e giden Custo minivan modelinin bir dizi yeni görüntüsü, bu ay Chengdu Otomobil Fuarı'nda planlanan tanıtımından önce internette yayınlandı.

Çin'e Özel 2022 Hyundai Custo Minivan'a Yakından Bakın
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai geçen ay bir dizi teaser görüntüsü yayınladı ancak aslında aracın ilk fotoğraflarının Çin'de internette sızdırılmasının üzerinden 12 ay geçti. Bu yeni görüntüler, otomobili daha önce görülmemiş ayrıntılarla gösteriyor ve minivanlar arasında Custo'nun en göz alıcı olanlardan biri olduğunu inkar etmek zor.

Aracın ön kısmında, Tucson ve Santa Cruz'a çok benzeyen ve gizli LED gündüz farlarıyla tamamlanan bir ızgara bulunuyor. Custo ayrıca şık farlara ve bunları birbirine bağlayan bir krom şerite sahip.

Gözlerinizi minibüsün yan tarafına doğru çevirdiğinizde kapılar boyunca uzanan dört köşe tekerlek davlumbazlarını ve çarpıcı tasarım çizgilerini fark edeceksiniz. Hyundai, LED stop lambaları, LED ışık çubuğu ve tamponun ortasındaki gümüş bir parça ile Custo'nun arkasında cesur tasarım seçimlerini sürdürdü. Ayrıca tavandan uzanan ince bir spoyler de var.

Custo'nun iç mekanının görüntüleri de internette ortaya çıktı. İç mekan dört kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve diğer mevcut Hyundai modellerinden çok farklı olan dikey 10.4 inç bilgi-eğlence ekranı içeriyor. Ayrıca geleneksel bir vites değiştiricinin aksine düğmeleri ve büyük bir depolama bölmesinin üzerine oturan yüzer bir iletim tünelini görebiliyoruz.


Güç aktarma organları detayları doğrulanmadı ancak Hyundai'nin Custo'yu 170 hp 1.6 litrelik turboşarjlı motor ve 236 hp 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motorla sunacağı bildiriliyor.

Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo