Acura Integra'yı Canlandırıyor ve Gelecek Yıl Tanıtacak

Ototeknikveri     15 Ağustos 2021 09:10

Acura, ünlü Integra modelinin yeni bir kompakt premium otomobil tarafından canlandırılacağını açıklayarak bir bomba etkisi yarattı.

Acura Integra'yı Canlandırıyor ve Gelecek Yıl Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil üreticisi duyuruyu Monterey Otomobil Haftası'ndaki yıllık katılımı sırasında yaptı. Aracın tek bir teaser görüntüsü ve videosu yayınlandı ve aracın farını, LED gündüz sürüş farını, ızgarayı ve doğrudan farın altındaki Integra logosunu görmemizi sağladı.
 

Yeni Integra'nın farı ile mevcut Acura TLX Type S arasındaki benzerlikleri fark etmemek zor çünkü çok benzer bir şekle sahip ve LED gündüz farı neredeyse aynı. Gördüğümüz kadarıyla ızgara da TLX'inkine benzer köşeli bir görünüme sahip olacak.
 

Başkan yardımcısı ve Acura Marka Sorumlusu Jon Ikeda yaptığı açıklamada, “Integra geri döndü. Integra'nın orijinal modelin aynı sürüş keyfi ruhu ve DNA'sı ile Acura serisine geri döndüğünü ve tasarım, performans ve genel sürüş deneyimi olmak üzere her şekilde Hassas Hazırlanmış Performans'a olan bağlılığımızı yerine getirdiğini söylemekten heyecan duyuyorum." dedi.
 

Belirtildiği gibi, araba gelecek yıl tanıtılacak ve Acura, tanıtımına doğru yaklaşırken onunla ilgili yeni ayrıntıları açıklamayı vaat ediyor.
 

Acura, Integra hakkında, selefi gibi iki kapılı mı olacağı veya farklı bir şeye mi dönüşeceği gibi önemli ayrıntıları henüz belirtmiyor.

Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo