2022 Nissan Note Aura Nismo Cesur Görünümüyle Dikkat Çekiyor

Ototeknikveri     19 Ağustos 2021 01:45

Geçen hafta teaser'ı yayınlanan 2022 Nissan Note Aura Nismo, bu yıl Japonya'da satışları başlamadan önce resmi olarak görücüye çıktı.

2022 Nissan Note Aura Nismo Cesur Görünümüyle Dikkat Çekiyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Note Aura Nismo'yu normal modelden ilk bakışta farklı kılan şey, Nissan'ın Formula E yarış arabasından ilham alan bir tasarım. Bu nedenle, ön uç, kırmızı renkte bir Nismo ayırıcıya sahip. Otomobil ayrıca 17 inç alüminyum jantlar, kırmızı ayna kapakları, kırmızı yan etekler ve ayırt edici bir tampon ve difüzör paketi içeren agresif bir arka kısım ile donatıldı.



Değişiklikler kabinde devam ediyor ve kumaş ve sentetik deri kombinasyonundan yapılmış koltuk kılıflarına sahip yarış koltuklarını içeriyor. Koltuklarda ayrıca işlemeli bir Nismo logosu ve kırmızı/gri kontrast dikişler bulunuyor.



Note Aura Nismo'ya normal modelle aynı e-Power sistemi güç sağlıyor ve jeneratör görevi gören 1,2 litrelik üç silindirli bir motor ile tekerlekleri sürmek için bir çift elektrik motorunu birleştiriyor. Sistem 134 hp güç çıkışı ve 300 Nm tork üretiyor. Nismo versiyonu, daha iyi tepki ve daha iyi hızlanma sağlayan bir Nismo modu da dahil olmak üzere üç sürüş modu ayarıyla donatılmış olarak gelirken, Normal Mod ve Eco Modu bu model için özel olarak ayarlanmış ve daha konforlu sürüş sağlıyor.



Nissan, Note Aura Nismo'nun benzersiz dış görünümünün de bastırma kuvveti eklediğini ve bunun yüksek hızlarda daha iyi denge sağladığını söylüyor. Araç ayrıca daha iyi yol tutuşu sağlamak için benzersiz bir süspansiyon kurulumuna sahip.



Japon otomobil üreticisi, Note Aura Nismo ile ilgili ne kadara mal olacağı da dahil olmak üzere başka hiçbir ayrıntı açıklamadı.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo