Renault'dan Elektrikli Bir Karavan Konsepti: Hippie Caviar Hotel

Ototeknikveri     19 Ağustos 2021 03:34

Renault, yeni Hippie Caviar Hotel'i tanıtmak için Düsseldorf Caravan Salon'u kullanacak.

Renault'dan Elektrikli Bir Karavan Konsepti: Hippie Caviar Hotel
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

"Hippi-şık bir minibüs" olarak tanımlanan konsept, yaklaşmakta olan Trafic EV'ye dayanıyor ve "direksiyonla sürebileceğiniz 5 yıldızlı bir otel" olarak nitelendiriliyor.


Renault model hakkında fazla bir şey söylemedi, ancak araç iki renk tonlu AlmondFlakes ve Anodized Silver Grey dış cepheye ve çatı terasına sahip. Terasa bir merdivenle erişilebiliyor ve bir sehpanın yanı sıra insanların burada dinlenmelerini sağlayan iki adet açılabilir arkalık bulunuyor.
 

Şirket sadece iç mekana bir bakış atmamıza imkan verdi, ancak hasır efektli bir gösterge paneli, egzotik ahşap kaplama ve koltuklarda bitki bazlı köpük bulunduğunu biliyoruz. Diğer öne çıkan özellikler arasında keten ve yün döşeme, Japon kağıt efektli "washi" boyalar ve 77 inç (195 cm) uzunluğunda ve 57 inç (145 cm) genişliğinde yatağa dönüştürülebilen bir koltuk yer alıyor.

Koltuktan da bahseden Renault, aracın içine veya dışına yerleştirilebileceğini söyledi. Özellikle, “perdeler mahremiyet ve hava koşullarına karşı koruma sağlarken” bankın bagaj kapağından dışarıya uzanmasını sağlayan bir pozisyon da var. Ayrıca salon benzeri bir atmosfer yaratan "rahat" bir konum da sağlanmış.

İlginç bir şekilde minibüse, banyo, duş ve elektrik şarj noktası içeren bir "lojistik konteyner" eşlik edecek şekilde tasarlanmış. Kampçılar tarafından bunun seçilen bir yere bırakılması öngörülmüş. Renault ayrıca teslimat yapmak için bir drone kullanacak olan konsiyerj hizmetlerini de öngörüyor.
 

Hippie Caviar Hotel sadece bir konsept olsa da, Renault "gözlerini özelleştirilmiş hizmetlere odaklanan bir dizi VIP minibüs geliştirmeye dikti."

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo