Tata Punch Hindistan İçin Küçük ve Uygun Fiyatlı Bir SUV

Ototeknikveri     24 Ağustos 2021 11:46

Tata, Punch olarak adlandırılacak kendi serisindeki en küçük SUV'nin ilk görüntüsünü yayınladı. Yeni çıkacak model, geçen yılki Tata HBX konseptinin üretim versiyonu ve şu anda mikro SUV'ların oldukça popüler olduğu Hindistan'da satılacak.

Tata Punch Hindistan İçin Küçük ve Uygun Fiyatlı Bir SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Punch'ın tasarımı oldukça modern, daha büyük Harrier ve Safari modellerine benzer bir çift far tasarımı ve kaslı bir gövdeyi benimsiyor. Siyah sütunlar ve gövdeyi çevreleyen plastik kaplama ile birleştirilen beyaz renkli tavan, SUV'lardaki mevcut tasarım trendini takip ediyor ve Punch'ı, en azından resimlere bakılırsa, daha yüksek özellikli modeller kadar maceracı gösteriyor.
 

Şirket, Punch'ın yeni nesil kullanıcılar için tasarlandığını öne sürüyor, bu nedenle konsept otomobilin hareketli dokunmatik ekranını ve kısmen dijital gösterge panelini korumasını bekliyoruz.
 

Tata Punch, temellerini 2019'da tanıtılan resimdeki Tata Altroz ??süpermini ile paylaşacak.

Punch, aynı zamanda Altroz ??süpermininin temelini oluşturan yeni Çevik Hafif Esnek Gelişmiş Mimari (ALFA-ARC) üzerine oturuyor. Şirket, güç aktarma organları hakkında bilgi vermedi, ancak Punch muhtemelen doğal emişli veya turboşarjlı olarak mevcut (çok güçlü olmayan) 1.2 litrelik üç silindirli bir motorla donatılacak. Güç, beş ileri manuel veya otomatik şanzıman aracılığıyla yalnızca ön aksa iletilecek.
 

Tata Punch'ın rakipleri arasında Renault Kwid, Maruti Suzuki Ignis ve yakında çıkacak olan Hyundai Casper yer alıyor. Temel sürüm için fiyatlandırmanın 5 lakh Rs (6,745 $) altında başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 24 Ağustos 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo