2022 VW T7 Multivan Modern Teknoloji ve PHEV Güç Aktarma Organı ile Geldi

Ototeknikveri     08 Eylül 2021 05:19

2022 VW T7 Multivan şu anda Münih Motor Show'da sergileniyor ve sevimli ID. Life konsepti fuardaki VW standında çok ilgi çekse de, T7'nin de ondan aşağı kalır yanı yok.

2022 VW T7 Multivan Modern Teknoloji ve PHEV Güç Aktarma Organı ile Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW, T7'yi tasarlarken, tamamen elektrikli ID modellerinden biraz ilham almış gibi görünüyor. Örneğin, araç yeni farlara ve ön uç boyunca uzanan bir LED ışık çubuğuna sahip. Çeşitli ID modellerine benzer bir ağ tasarımına sahip bölünmüş bir ön ızgara da dikkat çekiyor. İki tonlu turuncu ve gümüş boya kaplaması da oldukça ilginç.



Güç aktarma organları söz konusu olduğunda müşterilerin bir dizi seçeneği var. Örneğin T7, 134 hp 1.5 litrelik dört silindirli TSI, 201 hp üreten 2.0 litrelik dört silindirli TSI ve 148 hp dizel ile sunuluyor. Buna ek olarak, 148 hp üreten 1.4 litrelik dört silindirli bir motor ile 85 kW (114 hp) elektrik motorunu birleştiren ve toplam 215 hp güç üreten bir PHEV eHybrid versiyonu da var. Bu güç aktarma organına altı ileri çift debriyajlı şanzıman eşlik ediyor.



T7'nin içi de tamamen güncellendi. Dijital bir gösterge paneli ile isteğe bağlı olarak alınabiliyor ve ayrıca büyük bir bilgi-eğlence ekranına sahip. Ayrıca bir Head-Up ekranı, kablosuz akıllı telefon şarjı ve ortam aydınlatması da mevcut. En yenilikçi özelliklerden biri, üçüncü sıradan orta konsol görevi gördüğü ön ve arkaya doğru kayabilen ayarlanabilir bir masa. Müşteriler ayrıca panoramik bir açılır tavan ve 14 hoparlörlü, 640 watt'lık Harmon Kardon ses sistemini de tercih edebiliyorlar.

Son Güncelleme : 08 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo