2022 Toyota RAV4 Adventure, Sağlam Tasarım ve Küçük Güncellemelerle Avrupa'ya Geldi

Ototeknikveri     17 Eylül 2021 04:35

Toyota, sadece daha sağlam bir görünüme sahip olmakla kalmayıp, aynı zamanda 2022 için RAV4 serisinin geri kalanını etkileyecek bir dizi küçük güncelleme ile gelen RAV4 Adventure'ı Avrupa'da tanıttı.

2022 Toyota RAV4 Adventure, Sağlam Tasarım ve Küçük Güncellemelerle Avrupa'ya Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2022 RAV4 Adventure, ABD'ye özel Adventure modeliyle aynı tampon tasarımına sahip ve farklı ızgara, hava girişleri, ayrıca ön ve arkadaki gümüş koruma plakaları sayesinde AB'ye özgü serinin geri kalanından ayrılıyor. Hatırlatma olarak, dördüncü nesil RAV4'ü önizleyen 2017 Toyota FT-AC Concept'te benzer bir tasarım kullanıldı.

Avrupa'daki 2022 RAV4 için yeni olan bir özellik de, LED sis farlarıyla birlikte yeniden tasarlanan LED far grafikleri. Adventure ayrıca FJ40 Land Cruiser'ı andıran bir Urban Khaki / Dynamic gri çift tonlu boyaya, daha geniş tekerlek bombelerine ve bir dizi mat gri 19 inç alaşım janta sahip. Toyota, normal hibrit ve benzinli versiyonlar için parlak gümüş (Mid donanım seviyesi) veya parlak siyah (Style donanım seviyesi) ile kaplanmış yeni bir 10 kollu izin verilen jant seti tasarladı.

İçeride, yeni RAV4 Adventure, kapitone koltuk yüzeyleri ve turuncu dikişlerin yanı sıra siyah sentetik deri döşeme ve bir dizi özel koruma plakasına ile geliyor. Ek olarak, tüm RAV4 serisi, standart elektrikli ayarlanabilir ön yolcu koltuğu, aydınlatmalı cam kontrol düğmeleri ve cihazlarınızı şarj etmek için yeni USB-C bağlantı noktalarının eklenmesinden faydalanacak.

Beklendiği gibi, 2022 RAV4 Adventure'ın kaputunun altında sürpriz yok: Burada Toyota'nın dördüncü nesil hibrit elektrik teknolojisini ve standart bir AWD-i sistemini bulacaksınız. Güç aktarma organı, 219 hp (163 kW / 222 PS) sistem çıkışı ve 221 Nm (163 lb-ft) tork için 2,5 litrelik dört silindirli benzinli motoru iki elektrikli motorla birleştiriyor. Toyota, RAV4 Hybrid AWD-i için 1.650 kg frenli çekme kapasitesi duyurdu.
 

Yeni 2022 Toyota RAV4 Adventure'ın ilk teslimatları ve yenilenen RAV4 model serisinin geri kalanının Avrupa'da 2022'nin ilk çeyreği içinde sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 17 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo