İlk 2022 Hyundai Staria İncelemeleri Geldi: Peki Minivan Hakkında Karar Ne?

Ototeknikveri     19 Eylül 2021 02:45

Hyundai Staria kısa süre önce Avustralya pazarına girdi ve ilk incelemeler internete düştü.

İlk 2022 Hyundai Staria İncelemeleri Geldi: Peki Minivan Hakkında Karar Ne?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Staria, Hyundai iMax'in halefi olarak geliyor ve onu gerçekten yoldaki hiçbir şeye benzemeyen fütürist bir dış tasarım ile karakterize ediyor. Elbette, herkesin zevkine göre olmayacak ama hiç kimse Güney Koreli otomobil üreticisini güvenli oynamakla suçlayamaz. Peki, bu aracı kullanmak nasıl bir şey?



Aşağıda bulacağınız incelemelerde, Staria otoyollar ve daha küçük banliyö yolları da dahil olmak üzere bir dizi farklı yolda test edildi. Önemli bir çıkarım, bir minivandan çok bir binek otomobil gibi sürülmesi oldu. Bu, iMax hakkında söylenemeyecek bir şeydi. Tabii ki, Staria'yı bir dağ geçidi boyunca yüksek hızlı bir sürüş için kullanamayacaksınız, ancak günlük sürüş görevlerini çok iyi yerine getiriyor.



Avustralyalı alıcılara Staria için iki motor seçeneği sunuluyor. Birincisi, 174 hp güç çıkışı ve 430 Nm torka sahip 2.2 litrelik CRDi turboşarjlı dört silindirli dizel, ikincisi ise 268 hp güç çıkışı ve 331 Nm tork ile 3.5 litrelik MPi V6 benzinli. Avustralyalı alıcılar için 2.2 litrelik turbo dizel muhtemelen en popüler seçenek olacak. Her iki motor da aynı sekiz vitesli otomatik şanzımanla eşleştirildi, ancak benzinli model önden çekişliyken, dizel dört tekerlekten çekişli.



Staria için yerel fiyatlandırma 48.500 AU$'dan başlıyor ve 2.2 litrelik turbo dizel ile amiral gemisi Highlander modeli için 66.500 AU$ oluyor.

Son Güncelleme : 19 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo