Porsche Taycan ile 60 Yıllık İkonik Kayakla Atlama Resmini Yeniden Canlandırıyor

Ototeknikveri     19 Eylül 2021 04:24

1963'te kayakçı Egon Zimmerman, bir Porsche 356'nın üzerinden cüretkar bir atlayış yaptı. Kar içinde oluşan bir oyuğun görüldüğü bu etkileyici fotoğraf, Alman markasını tanıtmak için defalarca kullanıldı.

Porsche Taycan ile 60 Yıllık İkonik Kayakla Atlama Resmini Yeniden Canlandırıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Porsche, bu yıl Norveçli kayakçı Aksel Lund Svindal'ın yardımıyla fotoğrafı yeniden yaratmaya karar verdi. Hem Zimmerman hem de Svindal daha önce 7 numaralı formayı giydiler, Olimpiyatlarda yokuş aşağı kayakta altın madalya kazandılar ve Porsche tutkusunu paylaşıyorlar.



Svindal “Fotoğraf için sadece mükemmel diyebilirim. İçinde çok fazla Porsche karakteri var. Bir çocukken dahi Porsche hayranı olan benim için bu çok önemli. Bence markanın mesajı cesur olmak ve yeni şeyler denemek. Şu anda yaptığımız da tam olarak bu." dedi.



Bu sefer Porsche, yeni bir başlangıcı işaret eden başka bir araba seçti. Bir dağda karlı bir girintiye yerleştirilen Svindal, Taycan ile daha önce bu kadar ünlü olan resmi yeniden yaratacaktı.



Porsche AG'nin yönetim kurulu başkan yardımcısı Lutz Meschke, “Tarihi fotoğrafın bu yeni yorumu, geleneği temsil ediyor. Elbette, gelecek için yenilikler geliştirme konusunda da son sürat ilerliyoruz. Dolayısıyla tüm girişim aynı zamanda Egon Zimmerman'ın atlayışına bir saygı duruşundan daha fazlası. Bizim için geçmiş, şimdi ve gelecek arasındaki köprüyü simgeliyor.” diye konuştu.



Atlama için Porsche, Egon'un küçük kardeşi Karlheinz ve yeğeni Michael'ı fotoğrafın çekimine tanık olmaya davet etti. Sonuç, birisi çok yüksekten atlarken merakla bakanların gerçekten oldukça tatlı bir görüntüsü oldu. Resme gelince, bu heyecan verici bir başarı ve Svindal'ın tepkisi belki de en tatlısı.



Svindal, gerçekten şaşırmış durumda fotoğraflara bakarak "Tamam, harika oldu, ha. Bundan gerçekten memnunum. Gerçekten harika çıktı.” dedi.

Son Güncelleme : 19 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo