Foxconn'un İlk Elektrikli Aracı Lucid Air'i Hatırlatıyor

Ototeknikveri     26 Eylül 2021 09:11

Elektronik devi Foxconn, otomotiv alanına giriyor ve ilk elektrikli aracını gösteren bir dizi fotoğraf ortaya çıktı.

Foxconn'un İlk Elektrikli Aracı Lucid Air'i Hatırlatıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Elektrikli otomobil, Tayland veya Tayvan'da fotoğraflanmış gibi görünüyor ve Autohome'a ??göre Foxconn'un otomotiv bölümünün markası olabilecek “Foxtron” kelimesi yeni arabanın ön tarafında yazılı. Bunun tam işlevli bir prototip olup olmadığına dair bir bilgi olmasa da tasarımı hala konuşulmaya değer.

 

İlk izlenimlerde, Foxtron tamamen elektrikli Lucid Air'e benzer görünüyor. Bununla birlikte, biraz daha köşeli bir tasarıma sahip ve bu, özellikle çarpıcı LED farların ve tam genişlikte bir ışık çubuğunun olduğu ön uçta belirgin. Araç ayrıca geleneksel bir ön ızgaraya sahip değil.

 

Aracı önden üç çeyrek açıdan gösteren tek görüntü, iki renk tonlu gümüş ve siyah jantlarla donatıldığını ortaya koyuyor. Geleneksel yan aynaların yerine kameraları olduğunu da görebiliyoruz. Aracın yan camlarını örtmek için çarşaflar kullanılmış ancak ön camdan içeriyi görebiliyoruz ve bu, aracın dijital gösterge grubunu ve bilgi-eğlence ekranını da ortaya çıkartıyor.

Ön çamurluğa yakından baktığınızda Pininfarina logosuna şüpheli bir şekilde benzeyen bir logo da fark edebilirsiniz.

Bu araçla ilgili detaylar sınırlı ancak görünüşe göre 18 Ekim'de tanıtılacak. Ayrıca Foxconn'un 2023 yılında Amerika Birleşik Devletleri ve Tayland'da elektrikli araçların seri üretimine başlamayı planladığı anlaşılıyor.

Son Güncelleme : 26 Eylül 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo