Çin Pazarı İçin 2022 Honda Integra Daha Şık Bir Civic Sedan Olarak Çıkıyor

Ototeknikveri     03 Ekim 2021 04:13

ABD'ye özel Acura Integra beş kapılı liftback'in 2022'de piyasaya çıkması beklenirken, Çin'in zaten kendi Honda Integra dört kapılı sedanı var. Son sızıntıların ardından, Çin'e özel Integra resmi olarak tanıtıldı ve yeniden tasarlanan ön ve arka kısımlarıyla Civic Sedan ile yakından ilişkili olduğunu doğruladı.

Çin Pazarı İçin 2022 Honda Integra Daha Şık Bir Civic Sedan Olarak Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çin pazarına özel Integra, Dongfeng Honda tarafından Wuhan'da üretilen Civic'in aksine, Guangzhou'da Guangqi Honda tarafından üretilecek. İki model aynı temelleri, iç mekanı ve profil ve camlı kısımlar dahil olmak üzere dış cephenin büyük bir bölümünü paylaşıyor.

Integra, ızgaraya daha uyumlu bir şekilde bağlanan daha ince uyarlanabilir matris LED farlar ve hava girişlerinin etrafındaki daha az dekoratif plastik içeren farklı tampon sayesinde Civic ile ayırt edilebiliyor. Arkada, daha küçük L şeklindeki LED stop lambaları daha şık görünürken, arka tamponda bir difüzör, dikey reflektörler ve çift egzoz borusu bulunuyor.

Ayrıca 18 inç'e kadar yeni jant tasarımları ve resimdeki Fiery Yellow ve Emerald Blue gibi yeni gövde renkleri de bulunuyor. Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı web sitesinde belirtildiği üzere, Integra, 4.689 mm uzunluğunda, 1.802 mm genişliğinde ve 1.415 mm yüksekliğinde, dolayısıyla Civic'ten biraz daha uzun.

Şirket, iç mekanın fotoğraflarını paylaşmasa da Civic ile paylaşılacağını biliyoruz. Bu, 10,2 inçlik bir dijital gösterge paneli, 9 inçlik bir bilgi-eğlence dokunmatik ekranı ve klima menfezlerini birbirine bağlayan imza niteliğindeki yatay tam genişlikte petek tasarımı alacağı anlamına geliyor.

Honda, yeni modelin “Integra performansını miras aldığını” iddia ediyor. Integra'nın motor yelpazesiyle ilgili ayrıntılara sahip olmasak da, bagaj kapağındaki Turbo rozeti, Civic'in 180 hp (134 kW / 182 PS) ve 240 Nm üreten 1.5 litrelik VTEC turboşarjlı dört silindirli motoruyla donatıldığını gösteriyor olabilir. Honda, "nihai performansın sembolik bir unsurunu" sunmak istediğinden, güç altı ileri manuel şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere aktarılıyor.

Integra modelinin tarihsel olarak Civic ile ilgili olduğu göz önüne alındığında, Honda'nın bu Çin'e özel model için onu kullanma seçimi tamamen garip değil. Kardeşinden daha sportif değilse de (dış tasarım değişikliklerinin yanı sıra), ismin mirası Çinli alıcıları çekmeli.

Guanqi Honda'nın resmi web sitesi, yeni Integra'nın 2021'in dördüncü çeyreğinden itibaren Çin'de satışa sunulacağını belirtiyor. Fiyatlandırmanın Civic'e yakın olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 03 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo